Vi blev som dom andra

Tjolahopp.
.
Startade dagen med en dunderfrukost hemma hos grannen Olivia. Länge sedan vi umgicks men vad gjorde det? Det var mysigt ändå. Hn flyttar till London i Januari och därför stod ämnet London högt upp på samtalslistan. Ska bli så kul att hon kommer och vi har redan planer för vad vi vill göra :D
.
Sedan åkte jag upp på stan och mötte Siri och Julia. Vi gick till Vasa och fattigfikade. Åh vad kul det var att se dem. Julia hade jag inte sett sedan studenten. Typ ett halvår sen. Siri såg jag ju som hastigast när hon var på luffen i London. Vi satt där och tjolade i timmar det var riktigt fint det.
.
Har ääääääntligen köpt mina julklappar nu. Ska bara slå in dem så kan det bli jul i år också. Har däremot ingen vidare julstäming, Men hey man kan ju inte få allt. Nu bär det av till skolan för att kolla julspelet som treorna satt ihop. Tror inte det kommer slå vårat men det återstår att se.  Det kommer nog kännas väldigt konstig att sätta foten på skolan igen i alla fall. Som en annan tid fast det kommer kännas som det var igår.
.
PUSS
,

Hemma

Är hemma nu och det kommer nog inte bli så mycket bloggande. Kommer kanske göra ett inlägg eller så men det blir troligtvis inget. Ska träffa lite kompisar, köpa de sista julklapparna och umgås med familjen. Det blir en lugn och fin semester :)

Fly over the rainbow

.
Såhär ser läget ut just nu. Gött mos!

Fly over thr rainbow

.
Såhär ser läget ut just nu. Gött mos!

I'm coming home

Väskan är nästan färdigpackad, barnen har fått en extra lång godnattkram, jag är så gott som redo att komma hem.I morgon när jag landar var det exakt fya månader sedan jag landad i ett nytt land. In i ett nytt liv. Då kan jag säga att jag inte såg något ljust i tunneln. Jag grät när jag hörde mammas röst  telefonen. Ville be henne boka min biljett hem. Men som tur var samlade jag mig ju.
.
Och så bra det blev. De här fyra månaderna har varot å fantastiska. ALLLA fina jag träffat, allt jag upplevt. En ny familj med barn jag älskar. Visst alla dagar har inte varit bra och jag har velat åka hem både en och 23 gånger. Men jag trivs här i London, i Fulahm, i mitt rum. Och framför allt med mina vänner! Dom är dom bästa.
.
Ville bara säga det för i morrn landar jag i sveirge igen och det ska bli så jäkla skönt. Träffa familjen och så. Saknar dom som as. Ska bli väldigt skänt att träffa alla vänner också. dom där hemma är fina dom med. Har en fin mix där. Det första jag ska göra är att dricka ett gla med arlamjölk. Sen ska jag gå på toa och sitta på mitt rum och sniffa på mina kläder. Dom kommer lukta konstigt.
.
.
Ivan och Leia. Finast myskatterna i världen. Hoppas de fortfarande tycker om mig.

Palace and Main

Godkväll. Har haft en riktigt bra dag idag. En lätt jobbdag innehållande, köttfärssås, kortskrivning, lek med min telefon och hit the marble. Det sista var en lek som gick ut på att välta en legokloss med en kula. Mycket roligt.
.
Träffade Fredrika och Emma i hammersmith för en mycket mysig fika innan jag sa hejdå till Denise :/ sedan var det inte mer att göra än att jobba. Nu ska jag upp till Oxford circus för en after work/ good bye drink med lite glada svenskar. det blir nice. Ska även möta Ida och Olle som är här på besök. Blir kul att tjöta lite med någon från örebro. Eftersom jag ju inte träffar några andra?...eller?
.

I've got my head among the clouds

Denise, jag vill inte att du ska åka hem


.
Men jag vet i alla fall att du kommer tillbaka! Och jag väntar på dig, här!
'

Kärleken väntar

Godkväll!
Har precis klivit upp ur ett underbart bad. Skönt att avsluta dagen på ett avkopplande sätt. Lyssnade på P3 dokumentär. Älskar det. Har hitills lyssnat å tjernobylkatastofen och nu skotten i knutby. Är helt faccinerad av detta. Så skumt och obehagligt. Det är mitt tips till er. Ladda ner det ni finner intressant! Tack Emilia för att du tipsade mig. Dagen var lite annorlunda mot vad den brukar. Tomas hade nämligen disco på skolan. Fick plocka upp honom vid halv fem på skolan :p Efter middagen gjorde vi julkort fram till läggdags. Det var väldigt mysigt. Tias gjorde ett kort åt Samuel. Säger som Emma, Tusse då!
.
Har hunnit med ett besök i hammersmith idag också. Ett riktigt ärende. Dit och tillbaka på en timma. Snacka om effektivitet! Köpte en julklapp som jag hoppas bli uppskattad. Kommer nämligen få problem att få hem den ;)
.
I morgon åker jag förmodligen tillbaka till Hammersmith och träffar Emma. Vi behöver lite Emma/Hanna tid innan vi åker hem. Hahha till samma jävla stad med samma kompisar. Haha. Vi lär nog ses hemma också. Men hon är fin hon min Emma. Är otroligt glad att hon är här. Våra dejter i Putney tillhör världsklass <3
.
Det händer något tråkigt i morgon också. Denise åker hem! Bort från Fulham och mig. Fattar inte riktigt det. Det känns så konstigt. Jag kommer sakna henne så det gör ont. Men det som håller mig kvar är att hon kommer tillbaka. Först firar vi in det nya året tillsammans. Sen kommer hon med ny kraft där i mars.
.
London be prepared for hurricane Denise :D

Allt som du gör blir till pärlor på min panna

När jag vaknade i morse var det full storm. Så inte framemot att gå upp då direkt. Ville helst av allt bara gå och lägga mig igen och vakna på lördag morgon för att ta mig till flygplatsen och åka hem. Men icke sa nicke så blev det inte alls. Men nu skiner solen typ och jag ska snart ge mig ut på en promenad. Ska bara städa upp på rummet först.
.
Har hunnit köpa hälften av alla julklappar nu. Hm. har typ 21 pund kvar på kontot. Det ser inte alltför ljust ut. I kväll bär det av till Hammersmith och träffa Mia och kanske någon mer. Det är så osäkert i dessa tider. Folk jobbar, folk är fattiga, folk är i Sverige.
.
.
Avslutar med en bild från arkivet. Då hade jag varit här några dagar. Nu i fyra månader.

Utkast: Dec. 10, 2011

Gör nu en liten lista på mat jag vill ha när jag kommer hem. Man kan ju välja att följa den så att säga. Vill man göra en liten tjej glad gör man det.

Mamma

Såndär köttfärssås som är karibisk eller vad det nu är

lövpiff med klyftpotatis och persiljesmör

Kött och klyftpotatis

lekberga lammgryta
.
Pappa

Köttfärssås och spagetti
.
Lax med nötthack
.
fajitas
.
parpadelle med fläskfile
.
:D

Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter

Har fått en ny ast här i London. ISte. Varje gång jag går på cafe kollar jag efer iste. Hm det känns inte så bra det där. Men det är så gott.
.
Detta ex ska jag nu gå och hälla ut. Det är nämligen tre dagar gammalt. Och gammalt iste är ingen hit!

Hola

Morrn! Istället för aatt viga inlägget åt min vardag tänker jag ta upp något intressant. SKOLUNIFORM.
Jag är en av dem som inte ser någon vits med att de finns. Många säger att de minska olikheten i skolan och att man inte kan bli mobbad för sina kläder. Men hey. Det syns rätt tydligt vilket barn som har dyra unifromer och de som har köpte begangnat. Trust me. Dessutom så blir det ju i slutändan bara dyrare för familjerna att tvingas köpa både skoluniform och vanliga kläder.
.
Aja detta var inte det jag skulle prata om. Utan att skolorna har en sån jävla ful uniformsmak. Glöm det ni ser i filmer. Detta existerar inte så tro inte att ni vill ha uniform för att det ser snyggt ut. På min skola är uniformen iofs heltokej. Lite tråkig men ändå ganska okej. Svarta byxor, vit piké och mörkblå collegetröja över.
.
Sen har man ju sett de med röda missfitkavajer som ser förjävliga ut. Hm ja. Inte bra. De allra fulaste är dock de som indrottar vid duke of york square i Chelsea. Det kan vara det fulste jag sett. Stackars ungar. Vad hände med skolledningen. Har ju ingen bild men ska försöka beskriva.
.
Röda/rosa knäbyxor (ja just det knäbyxor)
.
Vita/ljusgrå knästrumpor (wtf?)
.
Gul, stickad tröja (whats up där lixom)
.
Så tvingas alltså barnen se ut varje dag. Tycker synd om dem men sen skrattar jag när bussen kör förbi. Ser ut som 50 små jycklare från medeltiden springer omkring.
.
Sa jag att jag tror de har någon form av mössa också? den är röd.
Där springer de. Men de slapp iaf den gula tröjan den här gången.
.
cheers

Stan har blivit tyst och ful och ödslig älskling

Solen skiner från en klarblå himmel. Londonborna klagar på kylan. Jag tillhör en av dem. Hemma hade jag njutit av plusgraderna. Här vill jag gråta varje gång jag ger mig ut. Lite kontraster sådär. Ska ge mig iväg till stan för en lunch med Emil. Får väl se hur det går med att enas om var. Ska försöka vara flexibel. Hehe.
.
Gårdagen var katastrof. Hade barnen ensam till åtta. När vi ska göra läggdags stänger Tias toalocket när tomas kissar. KISS ÖVERALLT. Ja sen gick det utför. Ni fattar.
.
CHEERS

Full

Mot primark och vidare. Nu ska här handlas julklappar. Hehe. Den här veckan är fullspäckad i kväll jobbar jag sent, i morrn helt full, torsdag halvfull, fredag halv eller helfull. Och ja jag har en del andra saker jag måste göra!
.
Får se hur det går

What's going on?

Har haft en lugn och fin helg tillsammans med familjen. Precis vad jag behövde för att köra de två sista veckorna innan det blir lite semester. Det blev lite bricklane, lite primark, lite engelsk pub. Det var roligt att ha dem här och jag hoppas att de också tyckte det.
.
Har hunnit med ett skypesamtal med Elsa såhär på morgonen. Schyssta grejer det där med skype. Gratis är alltid kul. Nu ska jag träffa Denise och Tessie(?) blir en liten frukost/fika/lunch för att catcha up om helgen. Resten av veckan viger jag åt att handla alla julklappar. Får väl se hur det blir? Har ju försökt med det förut och inte lyckats. Haha.
.

-

dåligt med bloggande men orkar inte just nu. I morgon kommer familjen och jag fokuerar på det. Ska föröka blogga på söndag eller så

RSS 2.0