Mys

Myser i min säng med fotboll på datorn och cadbury fingers i magen :) Mmmm...ljuvlig onsdagskväll. Bättre blir det inte. Dessutom gjorde Zlatan nyss mål, Woopwoop!

Let the sun illuminate the words that you can't find

Picknickdag idag! Träffade Emil, Bella, Tessie, Emma och Alice (Emmas ena barn) i Parsons green idag. Vi hade picknick. Riktigt trevligt det där. Det enda som saknades var lite sol. Men den kommer kankse en annan dag? Det känns i alla fall att våren är på g och jag njuter för fullt. Älskar att slippa frysa när jag går ut och inne också för den delen.
.
När jag hämtat barnen ska vi skynda hem och läsa läxan och sen ska vi ha en liten play date med Emma och hennes barn. Det blir nog kanon det :D Får se om jag beger mig till svenska puben ikväll. Beror lite på hur jag känner! Har defintivt ingen ekonomi för det men jag får se hur jag gör :) Det är i alla fall fotboll i kväll jag gärna skulle se.
.
.
.
Bleka jävlar är vi.
.
.
Tessie fick en ny kompis.

Genom hålet i mitt hjärta

Såhär ser det ut idag. Trött tjej.
.

Kom ta mig hela vägen hem

Åh har haft den bästa helgen på länge. Underbart. Vacker väder, helium, picknick, shopping, restuarang, solglasögon, bara armar, pub, barnvakt, harry potter, ben'n'jerry.
.
Nu ligger jag i min säng med täcket över benen och lyssnar på Patrik Isaksson. Skratta ni som vill.
.
Började helgen med sleep over hos Denise. Mycket mysigt trots att harry potter-filmen hängde sig i den bästa scenen. Vi hade det så fint ändå vi... Sen steg vi upp och förberedde picknick i Hampstead heath. Väl där mötte vi massa fina svenskar och begav oss upp på kullarna med utsikt över hela London. Så mysigt och varm och soligt och härligt. Sen åkte vi in på stan och lite senare på kvällen hamnade några av oss på en mysig pub. Jag bestämde mig för att jag vill skeda med Denis en natt till och vi åkte hem till henne ganska tidigt. Sov som en prinsessa den natten ;D
.
Idag stod fotboll på agendan. Arsenal-Tottenham also known as Londonderby nr ett. Norra London. Oooooooh det var spännande. Folk som pendlade mellan hopp och förtvivlan, folk som diskuterade tatueringar, folk som satt på facebook, folk som kollade efter snygga killar. När Arsenal punkterat matchen och vunnit med fem mot två begav sig några av oss till Covent garden eller var det nu var. Vet int exakt. Vi hamnade på Nero där jag avnjöt en cheese cake. Den var god. Efter detta gick jag till Piccadilly och åt middag med Emma, Matilda och Linnea. Värdig avslutning på en bra helg :D
.
.
.

Bara stjärnor mellan träden

God förmiddag på er alla! Det är strålande sol ute och jag är på strålande humör. Barnen berättade för mig i morse att de vill att "this day is going to be better than yesterday and the day before that" Ja asså sämre kan man ju inte få det. Men det var ju skönt att vi delade åsikt om det där.
.
Började halv åtta idag och tog barnen från frukosten och sedan till skolan. Det gick bra det med. Sen tog jag mig en promenad i solen. Behövde inte ens koftan på mig utan gick i bara t-shirt. VÅREN ÄR PÅ G! Efter det tog jag en dusch och gjorde de bästa amerikanska pannkakorna i världen. Hade blåbär i och det var så gott... men jag är ju blåbärsjunkie! Resten av dagen ska jag bara ta det lungt och slänga in en till tvätt i maskinen.
.

I dont care for queens and kings

. Olivia kom hit idag och jag visade henne fulham på fem.minuter. sen kollade vi dåliga filmer från London och skrattade hur folk cyklade omkring helt utan kontroll i London. Sen år vi bj också. Det var ju gott. Jobbar till nio idag så det blir ingen kyrka. Är lite lut över det. Ungara är skitunar idag också. Hoppas läggningen går lätt.

Allting kan finnas i ägget

Sitter i köket och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan stoppa in maten. Det blir paj och pommes. Dessa brittiska seder alltså :p Tvillingarna fyller sex år och har valt mat. Körde på lego som present och tror det blev uppskattat :) de glömde säga tack man kan ju inte få allt?
.
Är som sagt lite fattig efter helgens bravader och dagens presentköp så jag tog mig en rask promenad till Hammersmith. Bra för hälsan och ekonomin! Ska leva snålt veckan ut för på fredag får jag ju pengar igen ;) Blir nog en lunch hos Denise och en promenix med Ollebolle.
.
.
Okej ja jag brukar inte klia mig i huvudet så ofta eller sitta sådär med en ärmen uppdragen men men. Ibland bara kör man!

det är inte så långt hem...

Helgen har innehållit mycket spännande. Både mys och lite smärta. Började fredagen med bio med denise. Vi såg the vow. Helt okej men inte fantastisk. Gillar man romantiska filmer är det nog bra :) vi skiljdes åt tidigt och på lördagen unnade jag mig en lång sovmorgon! Såååå skönt. Sen åkte jag till balham där det var meningen att det skullle powerwalkas och sen äta lunch på subway. Men det vräkte ner så vi skippade promenaden. Sen hängde vi på starbucks och på denise rum hela kvällen. Vi planerade tatueringar och lyssnade på musik :)
.
På söndagen tog vi saken i egna händer. Vi åkte till hammersmith tattoo. Denise var helt klart nervösast och satt vit som ett lakan i soffan. Antoher first for Me att se henne sådan. Men vi gick båda hjälp med designen och tillslut fick vi komma ner i källaren.  Och ja ska inte ljuga. Det gjorde ont. Skitont vissa stunder men utan att det var obehagligt.

.
Vilken champion hon var min Denise :)
.
.
.
Min tatuering till dom bästa i världen! <3

Verkligen

Tillbringar dagen med denise. Vi firar att min arbetsvecka är över. Nu är det starbucks som gäller. Bloggar igen i typ kväll :)

I'll be fine...really

Tillbringade en hel dag i hyde park med mina killar idag. Även om de var sjukt störiga ett tag och jäkligt bossiga idag så har jag kommit fram till att jag älskar dem. Säg vad ni vill men så är det...
~


en doft av vår

Idag beger vi oss mot brittish museum. Vi tar med oss Denise också. Barnen är supertaggade på att åka iväg och tias klädde till och med på sig innan frukost. Utan att jag bad honom. Igår var det ju alla hjärtans dag något jag inte brukar märka av :) det blev i alla fall en Kvällsfika med Linnea på le pain, mycket trevligt vill jag lova. Hon är en skön prick hon.
.
.
Hittade en griffeltavla och en krita på kaffet. Så jag skrev ett litet budskap till nästa svensk!

p

Vi myser i soffan vi denna tisdag. Åt en glass i parken förut. Mina ungar är ju lite galna. Glass, glass, glass! Snart kommer maten och jag måste klämma soffan.

Och för din skull så reser vi igen

BAdad och varm ligger jag i min säng igen precis som vanigt på en måndagskväll. Har klarat av en femtedel av min vecka av jobbjobbjobb. Den var faktiskt riktigt mysig och jag nöjt av att ta dem i händerna och promenera över bron till Putney till leklandet eddiecatz. Ni från Öret tänk lekochbus och sen tänker ni tjugo gånger så litet. Så ser eddiecatz ut :p Vi träffade Denise och hennes Oskar för en liten play date. Jag och Denise satt vid ett bord och barnen lekte mest för sig själva. Tillslut fann de varandra och jag och Denise fjäskade lite för dem och gick till donken. Asså herregud. Första gången jag beställer tre happy meal. En med hamburgare, en med cheeseburgare och den sista med nuggets. Vuxen poäng? Ja tack! Denise var lite orutinerade och köpte sprite till Oskar som blev avundsjuk på mina barns mjölk. Något hon fick höra från Samuel.
.
"Why did you buy him Sprite when you know its not good for kids"
.
Show her no mercy Samuel!
.
Tias däremot önskade nog för någon sekund att det var Denise som var hans au pair ;) han erbjöd sig att byta men jag sa nej. Då nallade han av min fanta när jag "inte såg".
.
Tomorrow we will spend some time in the lovely Fulham (uttalas av infödda som foulam) Jag brukar köra på full-hämm.
.
Helgen då?
.
I lördags väcktes jag av att Denise ihärdigt sökte kontakt. Nästan desperat?! Sms, wordfeud, facebook. Men ja hon fick iväg mig till green park och där köpte vi kaffe och varm choklad och vandrade till Buckingham palace där det var vaktbyte och hela köret. Vi satt och tjolade i över en timma. Sen satte vi oss på bussen till Putney där vi hamnade hos Tessie. Mysigt med mat som jag och Denise lagade ihop. Sen var det uttgång men jag bangade i sista sekund p.g.a. känslan av att somna.
.
Söndagen spenderades med Emil i Hampstead Heath. Vi hade lite att ta igen för det var länge sen vi sågs. Vi började med att i vanlig ordning gå fel. Gå en lång omväg och halka omkring i snön. Hampstead heath var lite som Sverige. Stort och vitt (som i vidd) Sen kurrade våra magar och vi åkte till South Kensington av alla ställen. Det är ju bara andra sidan stan men det är väl okej? Japp pub blev det. Sen åkte vi hem och jag åt godis och så.
.
Emil, raka dig!
.

Nej du och jag ska aldrig dö

Ligger i min säng mellan nytvättade lakan och en gosig pyjamas från primark. Började kvällen hos emma för att sedan sätt oss på bussen till clapham där vi träffade Denise och åt god thai mat. Jag och Denise valde en väldigt stark maträtt så det brann i käften på oss. Det var länge sen det var bara tre så det var väldigt roligt. Sen åkte jag hem och tappade upp ett bad för att få upp värmen. Och ja nu sitter jag är varm och go!
.
Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte riktigt men det får vi väl se :p på kvällen skakar vi rumpa på roadhouse!
.

JAG LOVAR DU BETYDER NÅGONTING

.
LOVE TO BY BROTHERS

DU FÅR GÖRA SOM DU VILL MEN ALDRIG FÖRRÅDA DEN SOM LEVER IN PÅ DIN SJÄL

Det kurrar i min mage eftersom jag inte ätit frukost. Men lugna puckar ska gå ner nu och fixa varma mackor. Har fått en dille på det den senaste tiden. Tror det är avsaknaden av pizza som gör det. Sen åker jag till hammersmith och träffar emma och letar efter tatueringsställen ;) hehe. Hoppas på en lugn dag. Igår var mina barn så söta och snälla att jag funderar på om det när några andra barn som varit på besök tidigare? hm?
.
Idag är det ju också sista dagen innan half term. Jaaaa!...not. Nästa vecka jobbar jag ca 55 timmar om inte mer! Kul det kan bli. Vi ska gå på museeum och baka och en picknick i hyde park! haha. Tias som ville. Vet inte om han inser vädrets makt där. Föresten så har barnen börjat med nått alldeles nytt. De trampar mig på fötterna och tårna hela tiden. Som om de har någon jäkla pakt. Minst två gånger per dag är det någon av dem som trampar på mig. De gör de aldrig utan skor heller. Och om de inte har skor blir det mer att de springer in i mig så det blir mer en spark. Ouch :(
.
Aja nog om det. I morgon taggar vi inför Roadhouse!!!! LOVE IT! Blir nog någon jägerbomb där ska vi se ;)
.
Men nu väntar mackorna. Over and out!
.
.
valde den svarta kavajen idag. Något sa ja inom mig.

if anything should happen I guess I wish you well

Här sitter jag nu! Väldigt nöjd med tillvaron.
.

Never let me go

Trött tjej idag. Jobbiga ungar som inte vill lyssna på en. Är så trött på det nu. Det känns lite meningslöst att jobba när man inte får någon direkt uppskattning tillbaka. Men ja. Det kanske vänder snart. Ska snart bege mig till starbucks och köpa en varm choklad och bara sitta där och njuta. Tror det blir fint det!
.
Mamma bokade biljtetter hem igår till mig. Wieee! Funderade länge på om jag skulle åka hem men tror det kan vara det jag behöver. En vecka hemma och bara träffa fina vänner och familj. Har ju som sagt ledigt två veckor runt påsken och familjen åker även de hem till sverige. Så förhoppningsvis har jag några dagar i huset här också för mig själv. Men det visar sig! Den 31:a landar jag på skavsta. Be ware.
.
Nu ska jag ta lite deo under armarna och byta om till något man kan ha på café utan att skämmas samt bege mig mot starbucks 4 min bort :p
.
Cheers!
.
En bild från en av mina lyckligaste stunder!
.
.
Haha minns att Jonis var förbannad utan dess like. Kommer inte ihåg varför dock. Han vägrade gå, satte sig ner på gatan och strejkade. Det slutade med att alla andra gick därifrån. Igår var han med och vann länsfinalen i vi i femman!
.
.
.

Jag saknar dig!

Hängt på westfield idag med gosemma. Köpte ingenting eftersom jag gick loss i fredags. Jag lekte stylist istället!

I hope you don't mind

Sitter i min säng med en filt om benen. Har nyss varit nere och snackat guiness rekordbok med Samuel. Festligt. Det är lite kul hur han börjar med att säga "it's all in enligsh you know" Som om han tror att jag inte förstår då Sen läser han för mig och berättar på engelska. Det hela slutar med att det är jag som läser och berättar för honom :p
.
Tog en lugn dag idag och ångrar det inte en sekund. Ett varmt bad, p3 dokumentär om 11 september och så stylisterna. Sjukt mysigt. Vädret är inte så lockande heller och igår när jag var hos tessie snöade det. När vi gick hemmåt sen (de följde mig) så låg ett lager på marken och vi roade oss med att kolla på trafiken som stod stilla, alla som var som barn och kastade snöboll på varandra osv. Det roligaste var ändå alla som ramlade. Skadeglädje är den sanna glädjen. Så länge de skrattade med så kändes det skönt.
.
Vi hade riktigt mysigt igår. Först jag och Denise på stan med fika och shopping, sen hem till Tessie där hon bjöd på god mat och trevligt sällskap. Det blev lite godis, musiktävling och Moulin rouge som Denise hulkade till i slutscenen. Den var fin och sorglig den om än speciell :D
.
Den här bilden togs av Denise. Visst är den sjukt fin?
Jävligt nöjd med den här bilden :)
.
Puss

ett långfinger åt döden

Hejhopp. Strålande sol ute idag men kallt kallt kallt. Jag vet ni skrattar åt mig nu. Men jag har aldrig frusigt så mycket som jag gör nu. Glöm inte att engelsmän inte har på värmen i sina hus mer än nödvändigt. Husen är som kartonger och man har på sig tre tröjor och en halsduk inne för att inte frysa. Så jaJag fryser. Det är så rått när det är kallt här. Men nog om det.
.
Igår var den enda fridfulla jobbdagen den är veckan så det var ju skönt. Ungarna har annars varit väldigt stökiga så det känns ju sådär. Men ja de har väl sina dalar de med.
.
Igår stod Koko på schemat. Höga föväntningar efter att ha hört massa gott om nattklubben i Camden...
Ja det sög verkligen balle. Eller ja inte så men det var inget drag där. Det var ändå halv tolv och det kändes bajs. Ingen bra musik. Tio pers på dansgolvet. Jag och Denise stack därifrån tidigt! Hamnade på en restuarang istället som bara ville att vi skulle gå därifrån. Vi åt vår kebab långsamt!
.
Nu är det lördag och jag ska upp på stan med Denise och vara support när hon shoppar! Kan bli kul. Det var ju ett tag sen vi gjorde det. Jag ska däremot inte shoppa alls. Jag handlade för 50 pund igår så det räcker nog. En ring, ett par örhängen, en baseballjack och två kavajer. VÄÄRT!
.
två bilder från igår
en bild från i onsdags. Reunion! Linus familjens svarta får :)

Jag gjorde dig arvlös på en servett

Sitter i köket medan barnen bråkar lite i vardagsrummet. Verkar som de klarade ut det själva den här gången dock. Bra det. Dagen spenderades annars med Denise :) Mysdag på café nero med mycket prat, fika och wordfeud. Haha. Svinkallt är det i London idag. En riktig vinterdag med Londonmått mätt. Ikväll blir det kyrkan för min del och där bjuds det på gynekolog och pizza. Kul :p gynekolgen är från örebro så jag kanske känner igen honom. Hoppas inte! Lika bra så!
.
Tänkte ge er ett allmänt tips.
.
UNDVIK EMBANKMENT STATION. Världens sämsta tubestation. Det finns ingen station som är rörigare och svårare att hitta på. Ni som säger nått annat har fel oavsett vad. Har bytt där flera gånger men hittar ändå inte. Sen hoppa inte av på charing cross heller m ni inte gillar tunnlar. Där väntar nämligen 5 mins promenix i en tunnel innan man får se dagens ljus igen. Man blir som alice i underlandet ett tag där man går. Sen finns det dom som går på höger sida fast det står keep left. Dumma britter.
.
.
Tandläkare får gärna göra en undersökning på oss. Här och nu!

RSS 2.0