It's a beautiful day

Solen skiner. Det är varmt och allt är så där perfekt. Ja så är det faktiskt idag. Efter en och en halvtimmes promenad med Emma och Denise åt jag en frukost med jordubbar, clementin och yoghurt. Nu har jag duschat, tvättat och ska göra lite lunch också. Sen ska jag till läkaren och skriva in mig. Var beredd på ett skypesamtal om barnsjukdomar sen mami!

:p
Lätt att gå upp till denna synen!
Solen över parken i Putney. Det var så otroligt vackert.

Birthday

.
Min födelesdag spenderades med dessa underbara personer. Hade en sån himla bra dag. På kvällen hade Luke fixat en tårta och barnen sjöng "ja må hon leva" för mig. Det var så roligt och gulligt. På kvällen var jag med Emma, vi åt pain du chocolat och nattade hennes barn. Sen blev det tv och prat resten av kvällen.

Ladliala

Idag är det min stora dag. Eller ja min födelsedag. Nu är jag nitton år. :p det kändes lixom konstigt att inte vakna när någon sjöng men det var lixom ok. Rätt skönt att gå upp bara. Fick i alla fall ett kort av familjenoch en förmaning av Samuel.
'
"Your not, at any circumstances, allowed in the kitchen to night. We're gonna make a suprise for you... it's definetly not a...cake"
'
Fick även ett presentkort på amazon av dem. Blev jätteglad :D Har även fått pengar av mamma och Johan. När de kommer ska vi även köpa en vinterjacka för det behöver jag verkligen! Om en timme ska vi bege oss till Chelsea för att äta lucnh på en pannkaksrestuarang. Vad kvällen bjuder på vet jag inte än. Men det ser ut att bli en br födelsedag!
.

All around me are familiar places

Måste erkänna att det är lite som om jag är hemmafru här. I alla fall idag. Jag vinkade av Luke, tog ungarna till skolan, gick hem och åt frukost. Sen shoppade jag och åt lunch ute och sen kom jag hemoch hämtade barnen igen och tog hand om dem. Haha. Chill liv. Idag var de dock rätt bråkiga hela bunten. Men till slut fick vi dem badade och färdiga för sängen.
~
Dagen bjöd alltså på shopping. Använde mig av pengarna jag fick i födelsedagspresent av farmor. Kändes som om det var dags för dem nu! Det blev hela tre tröjor, ett par skor, en pyjamas, två strumpbyxor, en partyklänning, en lunch och ett paket jordgubbar. Dessa har jag ätit lite på nu ikväll. Resten blir frulle i morgon :) Lägger kanske upp bilder på köpen i morgon men tills dess får ni fantisera om hur kläderna ser ut.
~
I morgon är det alltså birthday som står på schemat. Undrar hur det kommer bli. Är lite nervös. Haha. Det känns så konstigt att inte vara hemma i öret och "sova" i sin säng och vänta på att folk ska gratta en. Men jag, Denise, Emil och Tessie ska i alla fall äta lunch på my old dutch pancake house. Sen får vi se vad familjen har kokat ihop. Tror vi ska äta tårta. Haha. Blir mest glad om jag får en kram av barnen typ.
Jag och Denise har kommit på knep för att veta om folk är turister eller inte.
tecken på turist: Förutom det mest självklara(kamera, ryggsäck och primarkkasse)
~
1: De har skor som är platta
2: De kollar inte var de går utan upp i luften.
3: De är minst två
4: De verkar inte vara påväg någonstans när man kollar på dem
~
Tecken på boende i London
~
1: De har på sig typiska kontorskläder
2: De är ofta ensamma. Högst två.
3: De har portfölj
4: De har högklackat
5: De är påväg någonstans dit de faktiskt går bestämt
'
På denna bilde finns då två "boende i London" som sitter vid varsit bord i sina kostymer. Vi antar att de har lunch.
Närmast kameran är en annan "boende i London" Han är näligen ensam.
'
Paret som går är turister. De har platta skor och de är inte klädda för jobb. Dessutom så var de inte "påväg någonstans men det är ju lite svårt att se"
'
Det som är värt att ta upp är att på cafet där vi åt jobbade det typ 5 pers. Alla klädda i olika kläder. Man visste inte om det var en tjuv eller en servitör som tog pengarna. Haha.
'
Denise tog bort den enda bild som det inte såg ut som hon fuckade eller var allmänt suddig så här är bilden då hon fuckar. Fast egentligen tar hon på lypsyl.
'
Så kan det gå!

Staring at the blank page before you

Barnen är hämtade. Läxorna är lästa. TV:n är på. Idag är det en bra dag :p

Think again

God förmiddag!
Idag är det tvätta lakan som gäller. Det plus att jag har städat på mitt rum. Det behövdes verkligen :p
Dagen ser ut/ har sett ut så här:
~
07:30: Då vaknade jag, gick upp, klädde på mig och gjorde mig iorndning.
08:00: Började jobba. Klädde på tvillingarna, städade köket och såg till att de så snygga ut.
08:45: Vi började gå mot skolan vilket tar ca två-tre min
08:55: Skolan börjar och jag gick till Parson green.
09:05: Träffade Denise för en power walk
09:50: Kom hem, åt frukost, duschade, körde en manskin och städade.
11:50-15:15 Här kommer jag köra en tvätt till, torka lakanen, äta lunch, sitta vid datorn, kanske gå ut en sväng och slutligen hämta barnen.
15:15-16:00: Barnen och jag går hem, byter om från skolunifrom, gör läxor, de får sin frukt och kollar på tv.
16:00-ish: börjar jag med maten, plockar i köket och fixar
17:00: Kommer Luke hem och vi äter middag
17:30:-18:00: Jag städar i köket, diskar och fixar frukt till barnen som de får vid ungefär sex.
18:00-19:00: Kollar på TV med ungarna, kanske läser en saga eller något
19:00-19:30: hjälper till att lägga dem. Ofta tar på pyjamas och borstar tänder sen slutar jag för dagen.
~
Alla dagar ser ungefär likadana ut om jag inte gör något mitt på dagen. Annars är det såhär det ser ut :p inte helt fel :p
Dagens frukost. Behöver jag berätta hur god den var? :p
Nu ska jag kolla tvätten!

Don't tell me cause it hurts

tja!
Har precis avslutat ett skypesamtal med mamma, Johan och Jonis. Har inte pratat med dem på jättelänge så det var skönt!  Det är ju bara lite mer än en månad tills de kommer och hälsar på också. Åh vad det ska bli kul :)
Dagen i övrigt har varit lugn men bra. Sov ut länge och åt en lugn frukost. Behöll pyjmasen på tills det var dags att möta Denise för en lunch. Vi bestämde oss ganska snabbt för att Subway var det bästa alternativet. Det luktade helt enkelt helt oemotståndeligt när vi gick förbi. Det blev en footlong med kyckling, sweet onion och grönsaker. Mums! Den satt som en smäck. Vi gcik till en park där vi åt, dansade och tränade på akrobatiska konster. Det var kul det.
Sen tog jag bussen till knightbridge och träffade Emil. Vi shoppade lite och hamnade sedan vid Hyde park corner där vi fikade lite. Sen skulle han på bio med Tessie och Emilia och jag skulle hem för att äta och skypa. Mer har det alltså inte blivit idag. Nu ska jag gå ner och prata lite om jul med familjen och se om det blir någon ledighet för min del! Det vore ju rätt festligt :p
I väntan på Denise på vårat vanliga mötesställe parsons green
Denise sover/står i plankan
Bjuder på bilden precis som jag bjöd på hjulningen i parken :p

Challange

Igår vankades det tävling i svenska kyrkan. Vårat lag kom en timme för sent till starten och fick då helt enkelt en timme mindre på oss att klara tävlingen. Men vi kämpade tappert tycker jag. OCh roligt hade vi. Tävlingen bestod av att göra utmaningar i London. Samla olika servetter, rida på en häst, sjunga nationalsången vid speakers corner osv.
Det var väldigt festligt men det var länge sen jag gick så mycket, någonsin!
Vårat lag kom självklart sist men vi var i alla fall ett Dream team så det så! Efter utmaningen begav sig tjejerna till Sluggis där vi åt middag och drack drinkar. Det blev inte så sent men det var kul ändå. Nästa ecka laddar vi för en riktig utgång.
Lite bilder från utmaningen :)
Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning och träffa Denise för en lunch och lite shopping

Ni får leva med att bilden är på sidan. Denise dator är ju knäpp :p

God kväll!

Mötte upp Denise för en liten dejt i parken vid lunchen. Den var fin den. Vi hamnde mittemot två "coola" killar som spelade dålig musik. Haha. Vi var båda rätt trötta och snoriga men det var trevligt ändå. sedan ville jag smöra lite för mina troll och gjorde kladdkaka till efterätt. Som det blev populärt :p

Skippade alla fester och sånt för dagen och sitter nu hemma hos Denise. Hon ska vara barnvakt och vi har köpt varsin BJ som vi ska kalasa på. Förhoppningsvis blir det lite medicin också. Det skulle behövas. Men nu är det i alla fall helg. I morgon ska jag träffa Josefin och sedan lite sköna svenskar. Det blir nog en fin dag det! sen på söndag blir det IKEA med min goda vän Karin. Lääääääääängtar. Det finns några saker jag verkligen kommit på att jag saknar.

Svensk mjölk - för engelsk är inte samma sak

Svensk tv - blev så sjukt glad över att höra svenska på tv:n häromdagen. Det kändes väldigt hemtrevligt!

Lösgodis - det där med chokladen har gått över

Lingongrovabröd - det enda jag ätit i brödväg sen jag kom hit är fucking jäkla toast. jag är trött på det.

Min cykel - jag skulle aldrig aldrig aldrig få för mig att cykla i den här stan men shit vad billigt det hade varit :p

Några saker jag inte saknar:

Min säng - sängen här är så jäkla skön. Hemma väntar 90-sängen :(

Kollektivtrafiken - I sverige går bussen en gång i timmen på söndagar, här var tionde minut.

Människor i allmänhet - mina vänner och min familj saknar jag ju hela tiden men inga andra. Här är folket mycket skönare på något sätt!



Nu blire Ben'n'Jerrys!

Run Forest run

Hejhej. Lite halvdåligt bloggande på sista dagarna. Ska försöka åtgärda det nu. Idag blir en slapp dag igen. Den här veckan har ju till stora delar varit just sådana dagar. Men jag tror jag behöver det faktiskt. Det är sönt! Sitter just nu  min säng efter att ha ätit en god frukost bestående av yoghurt med clementin och flingor med nötter och russin. Mums! Detta är min sista jobbdag för veckan också. Gud så skönt! :D

Igår spenderades med Emma i Putney. Det var så fint det. Vi bara satt på en parkbänk och åt godis och mackor och allt vad det nu var. Vi pratade om jobbet och om livet i allmänhet. Dock glömde jag dokumentera det hela men det får gå ändå. När jag kom hem tog jag en powernap för jag var sjukt trött. Det blev inte ett dugg bättre kan jag meddela! Slutade jobba redan vid halv sju för då skulle jag ge mig iväg till svenska puben och kolla hockey med lite roligt folk. Iofs gick jag vilse och kom inte förrän till tredje perioden. Andra i sällskapet kom typ en halvtimme efter att hockeyn slutat ;) Nåja vi satt där en stund och sen begav vi oss till KFC där vi åt kyckling och drack pepsi. Eller jag kollade mest på eftersom jag redan hade magen full med tacopaj. Sen vandrade vi runt i centrala London lite och sen var det dags att åka hem. Jag skulle ju upp tidigt med barnen.

Nu ska jag snart ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Fräscha till mig lite och så!



Hann med en morgonfika med Denise också. Mycket trevligt



Min homie!



Jacop.



Charmigt!?



Max



Nu ska jag påbörja dagen ordentligt!

Happy Ending

God kväll. Kvällen spenderades med emma på ett skumt café. Vi var nästan övertygade om att den varma chokladen var spetsad och att cookiesarna vi åt egentligen var haschkakor. De var lixom oförskömt billiga ;) trevligt var det dock även om han som jobbade där önskade att vi skulle gå där ifrån. Vi hittade hem i alla fall så det var ju bra.

Glömde en sak förut! När jag kom hem från stan och tog in posten hade jag visst fått ett vykort. Från inga mindre än Kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det var ju lite fint sådär. Det livade upp min dag mycket!


svar

Svar till dig Anna: Ja mina rubriker har inget med innehållet att göra :) har svårt att komma på sånna rubriker. Mina rubriker är antingen låttitlar, låttexter eller citat från filmer eller böcker som jag gillar. För det mesta från KENT

Taxmannen

Hejsan svejsan!

HAr spenderat dagen i Knight bridge med brudarna Tessie och Denise. Fint det där. Det blev lite Harrods, lite top shop, lite HM, llite Zara.



Vi glömde hoppa av bussen och fick gå tillbaka en liten bit. Men det gjorde inte så mycket.





Harrods var en upplevelese. En labyrint av dyra saker.





Vi slog i alla fall till på cup cakes. Det gick inte att motstå.



Vi kanske hörs i kväll igen. Nu ska jag chilla min sista minuter innan trollen ska hämtas :)

Kent

Denise och jag har diskuterat Kent lite framoch tillbaka. Hyllat deras texter osv. Tänkte därför lista min bästa Kentisar :p

Eller ja jag får ju sålla lite och välja några. Har egentligen ingen bra ordning.

1: Ingenting
2: Dom andra
3: Mannen i den vita hatten
4: Kärleken väntar
5: Vinter noll2
6: Musik non stop
7: Sundance kid
8: Töntarna
9: Dom som försvann
10: Kungen är död

Ja som sagt det blev tio för jag kunde inte sålla mer än så. Egentligen bryr ni er nog inte så mycket men ändå.

~

Du är min hjälte för du vågar vara rak
du är min hjälte för du är precis så svag som jag
kom hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

Jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll

Hejhej!

Har precis avslutat mitt arbetspass. Skönt. Idag har ändå barnen varit rätt snälla och glada. Jag gjorde skinksås till middag vilket jag tror gick hem ganska bra. I morgon blir det Putney med min allra goaste Emma. Som jag längtar. Tänkte ta och promenera dit faktiskt. Mitt Oystercard är ju som bekant slut och det tar ändå bara typ en kvart dit. En skön liten tur bara! :D

Dagens skönaste står Denise för. You made my day babe! Hon blev skiträdd för en kille som gick och smånynnade bakom henne att hon skrek rakt ut. Rätt festligt faktiskt. Han blev rätt bekymrad över det faktum att hon blivit skrämd. Vi kunde inte sluta skratta. Hahaha.

Några saker som jag kommit på under den månad jag bott här.

Om man får absitenens efter choklad är galaxy och inte cadbury det man ska köpa

Jag börjar faktiskt vänja mig vid vänstertrafik

Idag njöt jag av att dricka vatten från kranen. First time ever. Men jag antar att man vänjer sig vid det mesta och det inkluderar väl även kranvatten. De första dagarna kunde jag lika gärna druckit vatten från en vattenpöl.

När det inte regnar under en dag blir man så glad att man lever på det fina vädret under hela dagen

Man får inte köpa tändare, tändstickor eller bestick om man är under 21. WHY?!

Det är helt okej att köpa alkohol utan leg i de flesta affärer men man får alltså inte köpa bestick

Den 11 November kan man få spö om man pratar när det är tyst minut för de som dött i krig. Jag kommer nog stanna inne hela den dagen för säkerhets skull.

Jaha ja mer än så kommer jag inte ihåg just nu

Har även bestämt för att jag ska tatuera mig och jag har även bestämt vad. Nu är det bara finslipning av detaljer, ta ett djupt andetag, tänka igenom tusen gånger, andas lite till, gå till tatueraren, hålla Denise i handen och bita ihop.









Socker

Dag 2 på hannavs the cold. Jag leder! Det känns lite bättre idag men det är fortfarande lite osäkert hur läget blir. Ska i alla fall ta det lungt idag också och inte göra så mycket. Men det är skönt det med. I morgon ska jag i alla fall till Putney för att fika med Emma. Och på torsdag blir det nog svenska puben i Marlybone. Där visas det hockey på kvällen och jag kanske tar mig dit och hejar lite.


It's cold around me

God morgon. Idag är det jag och förkylningen som battlar. Om jag vore som ni skulle jag satsa min pengar med omsorg.








Woho Yiiihaaaaa

Har visst inte bloggat på hela helgen. Därför blir det ett massivt inlägg nu.

Fredag: På dagen träffade jag Emil. Vi köpte godis och satt på en parkbänk. Sen gjorde vi ett utbyte av en vit påse. Han fick påsen och jag fick ingenting. Kan förtygliga att det inte var någon form av knark i den utan godis. Svenskt godis! Så lite knark var det kanske. Haha. Kvällen spenderades med Denise. Vi barnvaktade hennes barn samt åt pizza för fulla muggar. Det var trevligt. Sen lånade jag hennes dator lite.



Lördag

Tanken om lördagen: Åka till stan  vid tolv och träffa Jacop och sedan åka hem efter någon timme.

Så blev den verkliga lördagen: Jag och Denise satte oss på bussen. Hamnade i Green park. Ljög ihop en historia om "Dave" hamnade på piccadilly. Gick till oxford street. Blev blöta. Träffade Jacop och Tessie. Träffade Max. Träffade Emilia. Var på urban out fitters. Letade lunchställe. Åt lunch som belv middag med fem andra klockan fem. Gjorde servitrisen sur genom att dela upp notan. Blev lurade av servitrisen. Satte oss på tunnelbanan. Hamnade på en buss. Hamnade i Chelsea. Tömde Oyster cardet. Frös. Tog en buss till Fulham Broadway. Gick genom parken. Kom hem. Gick och la mig. Läste brev från hemma. Somnade.

Dagen var ändå ganska fin. Gillade sällskapet mycket och det lär bli fler gånger. Men minus för den glömda jackan plus felåkningen med bussen. Inte ok.











Vi lekte i Disneyaffären men sen fick vi onda ögat av båda barn och vuxna så då gick vi därifrån

Söndag: Gick upp vid halv tio efter att ha degat i sängen en stund. Kände mig helt tung i huvudet och tyckte lite synd om mig själv. Sen åt jag i alla fall frukost, städade på mitt rum och gick sedan till Parsons green och hade pick nick med Emma och Denise. Sedan gick vi och fikade med Oliva och sen gick jag Olivia och Denise på förhandsvisningen av en animerade film som hette pirates. Ganska rolig och ganska långdragen. Den kommer nog snart ut men jag har i alla fall gett min åsikt om den så de kan ändra det som var dåligt.



Läget just nu:






what to do?







what do you think?

Utkast: Sept. 15, 2011

Dagen har spenderats med mina homies :p

Började dagen med en powerwalk med Denise. Vi skulle gå en liten kortis. Hamnade i West Brompton. Inte vad vi hade tänkt oss men det var bara att knalla. Sen tog vi bussen till Hammersmith och mötte Emma som varit någon annanstans och nu åkt dit för att träffa os. Det blev primark där jag köpte lite saker till mitt rum. Två ljuslyktor, två kuddar och en tavelram för 17 pund. Sjukt värt. Emma gick loss inne på poundland också och köpte väldigt mycke godis. Några luncher lixom.

Sedan åkte vi mot Barnes och den svenska affären där vi shoppade svenskt godis. Köpte iofs inget till mig själv. Denise köpte iaf Kaviar och knäckbröd och godis. Jag lämnade butiken med fyra marabou och en påse bilar. Haha. Inte till mig som sagt.



Strålande blå himmel är ett fenomen här. Inget man ser ofta.





Så glad blev Emma av allt godis







Dagens inköp :p




And through it all she offers me protection a lot of love and affection

Sitter nu bajsigt trött på mitt rum. Dagen har varit fullspäckad. I morgon måste jag ta det lite lugnare :) Började med att som vanligt fixa barnen och ta dem till skolan. Sen tog jag och Emil bussen till Green park där vi mötte ett gäng glada svenskar. Vi köpte lite kaffe och sånt och satte oss i gräset. Det var mycket fint det. Sen vandrade vi mot buckingham palace och sen vidare mot piccadilly där vi hittade ett konstigt "köpcentrum" eller det fanns biograf och allt möjligt. Jag och Jacop hittade även en liten buss(sån som barn åker i för en tia) vi åkte i den lite. Det var kul de första 30 sekunderna. Sen hände inget mer! Hm... vi fick i alla fall vara med på kort.

Sen började det bli dags för alla att dra hemmåt så det var bara att sätta sig på bussen igen! Hoppade dock av i Chelsea med Emil och Jacop för att de ville kolla på bilar. Hm... ja och sen köpte vi ju snog.

Efter det så tog jag bussen hem. Hade en halvtimme av lugn innan jag hämtade barnen. När jag slutat fick jag infallet av att följa med på ung i london-mötr och det gjorde jag. Det var väldigt kul men nu är jag skittrött. Jag, Denise och Emma hade i alla fall kul på vägen hem. Denise har tråden försvunnit nu? :) Har så kul med de där två och är så glad att de bor här de med. Bara att träffas lite då och då utan krångel.





Det var vaktavlösning vid Buckingham palace. Fancy!



Älskar att det skiljer typ 20 cm mellan dem längst fram (när jag har gått i olika tåg typ lucia så har man ordnats med någon av samma längd. Men inte här inte)



Jakop satte en ny trend. Posa på piccadilly :p fint det! Många ville göra likadant sen.



Imorgon bär det av till Hammersmith med mina homies :p

nu ska jag väl sova då :p

hi there Delilah

Kan ju bara säga att det enda som blev bättre på eftermiddagen var att jag inte började gråta igen. Men maten skulle komma klockan 16:00. Halv fem dök den upp. Var tvungen att packa upp alla matvaror och laga mat på en halvtimma. Blev stressade och gjorde tusen misstag. Men det blev okej tror jag. Sen hade vi det fint tills det var läggdags. JAg var ensam så då blev det jobbigt igen. De lyssnade inte alls. Men Emma kom hem och då löste sig allt rätt bra. Även om det tog ett tag! :D

I morgon ska jag träffa lite Svenskar i Green Park. Det blir kul!

God natt

Laundry

Började dagen med Kaos. Började gråta framför baren. De lyssnade inte alls på mig, slogs och var störiga. Efter att jg lämnat dem gick jag och Denise en powerwalk. Jättefint väder ochh otroligt skönt att börja dagen så. När jag kom hem åt jag en god frukost och duschade. Nu har jag tvättat och städat på mitt rum så det är fint och inte stökigt som det var förut. Nu ska jag gå ner och kolla in köket om det finns något att äta. Hoppas det för jag börjar bli hungrig :)

Sen får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda. Det kan bli fint det :D


Shivers

Hej!

Jag gillar mitt liv här mer och mer. Idag har varit en lång men bra dag. Gick upp vid sju och åt frukost, tog barnen till skolan och fixade. Sedan åkte jag och Emil till Arsenal och Emirates stadium. Den var cool, det blåste, vi tog lite bilder, Emil checkade in. Japp. Sen satte vi oss på tunnelbanan igen och åkte mot centrum. Där blev det lunch på ett konstigt hak. Men det var ändå rätt gott :) sen gick vi till Trafaglar Square och fick för oss att gå på national gallary. Trots att det är tråkigt. Vi gick lite vilse, hånade lite tavlor och hoppades lite på att ingen kunde svenska (eller jag i alla fall haha)

När vi hittat ut bestämde vi oss för att det var dags att bege sig hemmåt. Så därför gick vi helt sonika åt ett helt annat håll vi borde. Vi testade en annan väg och hamnde vid Buckingham Palace. Vid Victoria sa vi hejdå. Jag tog tunnelbanan och han bussen.

När jag kom hem hämtade jag barnen och fixade middag. Sen när jag slutat gick jag och Denise på power walk i en timma. Riktigt fint med andra ord.



Sunday morning creeping like a nun

Igår kväll la internet ner. Tjosan sa det och så funkade ingenting. Det blev ingen facebook, ingen chatt, ingen blogg ingenting. Tur att jag hade en veckorrevyn att läsa. TAck bästa Emma för den! Du räddade min kväll. Lägger nu ut lite bilder från i går :)

Träffade alltså Emma och Nina på stan, vi shoppad lite och åt lunch. Sen åt jag middag med familjen och sen fikade jag och Denise på vårat älskade starbucks. Fin dag.





Denise den var svingod! Promise :)



Favvo-affären nr 1. New Look. Båda jag och Emma kommer köpa upp många löner här



Vi han även med ett besök hos drottningen



Min finaste Emma! Åh vad glad jag är att hon är här.





Japp det var min shopping. Är kär i precis allt!

:)

Skriver snart igen om idag!








High on life

Livet är så fint just nu. Fina vänner, nya som gamla. Fina dagar här i Fulham, Fina dagar inne i London och Chelsea. Den här helgen har jag verkligen haft fullt upp :p

I Lördags åkte jag och Denise upp till stan för lite shopping. Älskar den staden alltså. Och Denise är en sån härlig tjej man blir glad av. Är så himla glad att hon och Emma finns här i Fulham. Vi är ett riktigt dream team. Senare åkte jag till Chelsea och träffade Emil igen. Jag fick se vad Chelsea hade att erbjuda och det fanns en sjukt fin park. Blev lite avundsjuk faktiskt. Vi hade i alla fall en sjukt fin stund i parken innan han skulle vara barnvakt. Jag smsade Denise på bussen och vi tog en kaffe på starbucks innan vi hamnade på en bar. Jag gick dock hem tidigt för jag var trött och hade ont i fötterna efter den långa dagen.









Vackra Chelsea





High on life!

dagens inlägg kommer ikväll. Nu blir det Denise!


BYE




You changed my life, did you say it?

Lovade ett blogginlägg idag. Ja nu är det ju en annan dag men i alla fall.

Efter att ha lämnat barnen gick jag hem, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen träffade jag Emil som bor i Chelsea. Han är också au apir och vi båda hade ledigt n stund på dagen. Han tog bussen hit och vi gick runt lite på Fulam broadway och så. Sen visade jag honom Stamford bridge. Gick lite närmare den här gången och vi gick runt hela arenan. Egentligen ville vi nog båda vara på andra sidan men det kändes lite bättre när i fick se lite gräs också :) sen blev det lite shopping. Köpte en snygg regnjacka eftersom den jag har lixom är från telia. Vi hamnde på ett mysigt cafe där vi köpte varsin frozen yoghurt. HAHAHAHA. dags för en förändring kanske. Men jag kan inte hjälpa att det är så gott. Det var dock inte snog utan ett cafe. Det var väldigt mysigt men de spelade lite hög musik. Men ja det är ju synd att klaga.

Sen åt jag lunch. Haha klockan var typ halv tre! Sen hämtade jag kidsen, läste läxor med dem och fixade mat. Sen träffade jag mina homies Emma och Denise och vi åt thaimat hemma hos Emma. Vi firade Densie födelsedag och hade lite förfest innan vi gick till en random pub. De stängde redan klockan tolv så det sög ju. Sen följde vi inte med två killar vidare till en klubb som var "Reallly bad but everyone knows its really bad s thats why its so much fun" Hm... Jag var ändå nöjd med dagen och var riktigt trött så ja nu blir det sängen. I morgon väntar London med Denise. På kvällen lutar det åt Chelsea.



Skitdålig bild men fasen det är gräset ju! Haha.





Homie Emma! (Hon gjorde ett försök att "gömma" roséflaskan)



På en födelsedag ska det ju vara tårta! :D

Godnatt. Sängen ropar på mig.







Viva la vida

Bloggade visst ingenting om igår. Det blir nu då. Ska snart hämta barnen men hinner men en uppdatering. Om idag kommer ikväll eller i morgon. Siktar på ikväll ändå :D

Vid ett mötte jag Denise och vi gick tillsammans mot Fulham Boradway där vi skulle träffa två andra au pairer. Vi virrade lite och hittade inte dit vi skulle men till slut så gick det faktiskt. Vi fick hjälp av en sjukt vänlig man. Han följde oss till och med en bit efter att ha kollat google maps på sin mobil. Tack du snälla människa! Där fick vi vänta lite på tjejerna och sen satt vi ner och fikade och drack kaffe. Cafeet var inte så roligt men det var trevlgt i alla fall. Det är alltid roligt att träffa nya människor och så.


Sedan var det dags att hämta barnen, ge dem frukt och laga middag. Jag gjorde pannbiff som Tomas älskade. Åh det värmde i hjärtat när han ville ha mer!

Efter jag slutat åkte jag mot Barnes. Det blev lite fel och knasigt. Jag hamnade helt fel och fick fråga tusen personer om vägen och tillslut hoppa på en buss. Men jag och Emma fick en liten stund innan jag tog taxin hem. Det kändes som vi behövde det. Vi ska träffas i på söndag igen.



Denise och jag passade på att fota till våra bloggar medan vi väntade. Det är alltid roligt.

Hon fyller även år idag!



Det var här vi träffades. Helt ok. Men inte mer. En tvåa i betyg.



Barnens skola som jag ska bege mig mot snart igen!

Hör senare om dagen.

Jag kan inte ens gå om du inte ser på

God morgon.

Idag är det lite av en städdag här i huset. Har tvättat (first time ever) en maskin ljus tvätt. Ge mig en vuxenpoäng för det. Har även städad badrummet. Känner mig duktig. Det enda problemet eller det är inte ett problem. Men Mimmi som städar här en gång i veckan kom upp nu och städade i mitt rum nu fast jag trodde att jag skulle städa där. Så nu är det sjukt rent och fint :p

Ska snart kolla till tvätten, fixa lunch och sen träffa Denise och två andra tjejer för en liten fika eller nått sånt. Sen ska jag hämta ungarna på skolan och så. Ikväll ska jag äääääääääntligen träffa Emma. Hoppas bara det löser sig med alla bussar och sånt :p




All we need is Love

Hallå!

Kul att just du har titta in. Idag bjuder bloggen på ett strålande humör. Idag var barnens första dag i skolan så klockan ) lämnade vi dem utanför och fick se när de gick in på led. Det var lite militärbas över det hela. Sen gick jag hem och åt frulle. Kollade lite One tree hill och så. Sen gjorde jag inte mycket fram tills efter lunch då jag mötte upp Denise. Det blev en helt party power walk runt Fulham och sen köpte jag yoghurt och blåbär.

Vid tre hämtade jag barnen och vi gick hem, de fick frukt och kollade på tv och jag började med den exotiska rätten fish and chips. Det vill säga jag tog fram två plåtar. En för fisk, en för pommes frites. Jag stoppade in allt i ugnen. Väntade lite och tog ut dem. Ungarna var lyckliga, jag var lycklig. Sedan har vi gjort kväll och så. Nu är jag ledig och jag äter blåbär som snacks. Det är underbart gott.

I morgon ska jag tvätta och städa. Det kan bli kul. Idag har även Stefan Liv dött. För er som inte vet eller inte bryr er så kan jag säga att han var en svensk målvakt i ishockey. Han var bland annat med och spelade när sverige vann OS-guld 2006. Idag dog han då han och hans lag var på väg någonstans med flyg och planet störtade. Alla spelare dog :(

Känns assorgligt ävn om jag knappast kände honom eller ens tittate så mycket på hockey. Hur som helst är det väldigt tråkigt.

Nu ska jag fortsätta med blåbären. (för att göra alla glada igen)





Stefan Liv



Först kom ingenting sen kom ingenting sen kom ingenting

Bara för att gårdagen var så fin med barnen blev den här absolut tvärtom. Om de kan vara otroligt charmiga ch söta kan de också vara otroligt jobbiga. Idag var en sån dag. De var ofärskämda och sa taskiga saker, gnällde och slogs. Haha. Under dagen har jag fått Tias att sitta på trappan, tagit bort hans datortid och han skulle inte ha fått någon glass. Sen åkte sagostund också under badningen men då var pappan med.

Det var väldigt dåligt väder också idagvilket bara gjorde allt värre eftersom vi inte kunde gå ut. Därav blev det inte den bästa stämingen när jag hävade att det visst gick bra att gå ut. De ville inte gå ut i regnet trots regnkläder. Vi kom till parken och vände. 15 minuter senare var vi inne igen, Hahha. Det blev film och tv och räknande av timmar. Och ja dagen tog slut den med.

Tog en promenad med Denise och Emma nu efter jobbet. en och en halv timme irade vi runt. Men det ar det jag behövde! I morgon börjar skolan igen och det ser jag framemot. Nya tag och ny fritid att göra nya saker på.

Cheers

DU ÄR SOM JAG NÄR DU DANSAR

Det blir ett kort inlägg ikväll. Har varit igång sen 8 och kom inte hem förrän nu. HAr träffat Denise nu på kvällen för en sjukt värd och mysig stund på starbuks i Fulham broadway. Så skönt att ha någon att prata med efter dagen och dela lite erfarenheter och sånt. Vi kom fram till en sak i alla fall. Vi ska hunta Dan Radcliffe! Och förhoppningsvis komma i form :p

Dagen i övrigt gick fint. Ganska snabbt till och med. Det var skönt att inte behöva känna att man längtar tills den tar slut. :D I morgon ska jag träffa Emma med hennes barn i parken. Det blir kul :D


Part 2

Söndag

Idag har varit en liten slödag. Men man behöver sådana också för att orka med. Jag tog en lång sovmorgon och åt frukost i lugn takt. Satt vid datorn, kollade friidrott, tog en dusch, chattade med lite folk. Sedan på eftermiddagen träffade jag Emma och Denise, två svenska tjejer som nyss flyttat hit till Fulham. Jippie. Vi gick till Starbucks och fikade och hade jättetrevligt. Det blir nog en liten träff i parken med dem och deras barn i morgon :D

Nu ska jag kanske kolla en film. Äta lite choklad och så. Njuta av min lediga dag på bästa möjliga sätt.



Igår fick jag även veta att min kusinvitamin blivit granne med Kastrup. Nu väntar jag på besök.

(Kan inte sluta le åt bilden)

haha


Let your body decide part 1

LÖRDAG

Japp i Lördags åkte jag alltså in med min vnliga buss till piccadilly circus. Där mötte jag Karin och Therese. Sedan gick vi till Leicester Square och träffade Lotta och Lotta de två finska tjejerna. Vi gick till ett cafe och fikade/åt lunch. Sen gick vi alla till National Gallery. Ganska fint men ganska tråkigt. Men jag gillar inte konst så värt mycket :D Efter det var det dags för min valiga forzen yoghurt vilket jag tror jag fick både Therese, Lotta och Lotta att gilla. Den bästa smakkombon är blåbär, jordgubb och brownie Mmm. Nästa gång ska jag dock prova något nytt. Solen gassade och det var mer folk än någonsin tror jag. Shorts och t-shirt hade jag. Det ni!

Efter snoggen åkte vi till svenska affären i Marlybone. Haha så himla kul att gå in där och bli hälsad på på svenska och hitta allt det svenska man saknade. Det blev choklad och lite smågodis. Efter det var det dags för Therese att åka hem för hon skulle sitta barnvakt på kvällen. Lotta och Lotta åkte till Nottinghill och jag och Karin åkte till Piccadilly circus där vi träffade Johanna och bestämde bara att vi skulle höras en annan dag :p Vi gick lite på top shop tog dagens outfit bilder och hamnade på favorten slug and lettuce. Där blev det mat och drinkar så det stod härliga till.







Blev väldigt glad över filmjölken men fick lov att lämna den i butiken. Den fick inte följa med hem :(










Vi lämnade en liten svensk-engelsk ordlista som de på sluggis kan använda om de vill. Servitrisen läste den när hon hämtade pengarna. Haha det var skoj.



Early morning singing song

God morgon. Inväntar ett sms av Karin och sen ska jag ta buss nr 22 till London city och träffa henne, en svensk tjej till och kanske två finska tjejer. Åh. Längtar dit. Älskar att åka in till London och göra saker. Spelar ingen roll vad egentligen.

Ikväll blir det Clapham med Karin och en tjej som heter Johanna. Hon kom förra veckan och vill ha lite tid på sig för att inte åka vilse med bussar och sånt. Så därför ska vi träffas i Clapham där hon ju bor. Men det blir nog fint det med. Tar med den lilla kameran och fotar kanske lite grann. Får se när nästa inlägg kommer. Det blir nog i morgon.

Måste bara säga en sak till. DET ÄR HEEEEEEEEEEELG!!!


Hejdå!




break

Har fem minuter för mig själv nu. Kanske lite mer, Här uppe är det lungt och tyst, här kan jag hör mina tankar och vara för mig själv en stund... plikten kallar  ungarna vill ha en kaka. Här är min utsikt just nu. solen skiner!   

The butterflies fly away

Dagen har varit rätt bra tycker jag. Mycket tack vare Lisa. Lisa bor också här i Fulham och hon kom till parken idag när jag och pojkarna var där. Hennes barn var på daycare så det var bara hn. Första kvarten gömde sig alla tre bakom mig hela tiden men sen började de prata allt mer med henne :D Samuel gick hela vägen hem med henne i handen. De frågade till och med när hon skulle komma tillbaka eftersom hon sa "see you soon" till mig. Haha åh men det var så kul att träffa henne.

det blev lite kaos när pappan kom hem men det löste sig det med. Sen blev det lite bad och sen gick jag och köpte frukt och choklad dagen till ära.

Jag blev extra glad när Lisa sa att hon frågat barnen om de tycker om mig och de sa ja. Haha de fattade väl att hon skulle skvallra men ändå de sa ja. Jag frågade Samuel sen vad han tyckte om mig och han gav mig tummen upp. "On top" så att säga. Haha.

Imorgon väntar eventuellt en ny picknick. Om barnen vill förstås!


RSS 2.0