test ifall mozilla inte skiter i att jag vill ha styckesindelning

nu

ska

här

skällas

på orange

kan bli roligt

sen blir det nero

med Denise och sims

eller så är datorn för tung

hon orkar inte bära den till nero


Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musiken

här kommer lite bilder från min rosa kamera jag haft med nu några dagar :p
.
.
För att stilla våra nerver efter paranormal activity hamnade vi på slug där vi drack en öl/cider/drink
Vilken snygging hon är min homie!
Blåsfisken!
frulle dagen efter blev det sedan på nero innan vi gick till en sportbar och såg våra lag drabba samman. De röda vann denna gång men nästa gång tar vi dom.
Jag och Emil skulle gå till victoria och vi utforskade en alternativ väg. Ta aldrig den vägen. Den var jävligt lång.
det var ju fint i alla fall :D
.
Sen tog jag tuben hem och landade slutligen i Watford hos Emilia. Det var trevligt det. Skippade dock road trip till oxford för jag kände att jag behövde ta det lite lugnt. Typ sitta hemma. Sagt och gjort.
.
.
Barnen hade skrivit mitt namn på kylskåpet. Festligt! Kreativt!

godmorgon från cafe nero


Gästinlägg!

Halloj! Gästinlägg från Emil.
Har just blivit bjuden på mat av Hanna. Hon är en fantastisk kock, pommes och friterad kyckling. In i ugnen och sen klart. Önskar jag kunde vara så kreativ...........
Gott blev de iallafall:)
.
Ikväll vankas bio på Piccadilly med Hanna och Denise, paranormal activity 3. Skoj!
.
Nej nu ska jag äta upp.
Chipp å hej!!
.
=)
.
By the way hannas mamma jag vill ha en påse polly. Snälla!!!

Longing for something

godagens!
.
Solen lyser och allt är frid och fröjd. Ska precis åka upp på stan med emil och där antalgligen ringa denise på nallen. Hon och tessie är redan där nämligen. Njuter för fullt av ett tomt hus. I morgon kommer familjen tillbaka. Det ska bli skönt med lite stök i huset men samtidigt så är det väldigt skönt att inte känna att man stör när man kommer hem sent eller så!
.
Gårdagen spenderades med lite folk från olika delar av världen. Eller ja först med Tessie och Denise på Nero. Sedan middag här hemma med Emma och sedan mojito med emma plus några tyska tjejer. Gick hem tidigt dock för jag var trött. Nu är jag utvilad och redo för nya äventyr. Vi får se vad som händer.
.
.
NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR TILL MIN ÄLSKADE FAMILJ DYKER UPP!!! <3
.
Detta ser inte ut som jag men det är det! Det ser lite ut som en giraff om jag får säga det själv.
Inget att vara stlt över.

God morgon

Ska nu ut i världen och göra några minde roliga ärenden. Ska handla och kolla varför jag aldrig får mina pengar från banken. Fattas en sådär 70 pund som skulle kommit i fredags eller senast igår. Vi hoppas att de finns på kontot nu!!! :D
.
Huset är fortfarande tomt vilket är skönt. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra om dagarna. Många jobbar ju. Och i morgon är det halloween som gäller på alla klubbar. Jag är inte taggad. Jag får sitta här ensam och kolla på tv. Haha. Deppigt.
.
Nu är det iaf bara en vecka och en dag till familjen kommer. Längtar ihjäl mig just nu. Försöker planera något för dagarna också men vi får väl se hur det blir. Känner att jag behöver dem nu. Sen är det ju inte långt kvar till jul.
.
Puss!

Arsenal

Kvällen tillbringades på emirates stadium med fint sällskap.
Saker som kan kostateras efter min första match
Fotbollsplanen är inte så jäkla stor...
.
Spelarna springer inte så snabbt...
.
en match är inte så lång...
.
Som på tv allstå
.
Men åh längtar redan till nästa gång
,
''

.
Over and out

Så lägg dig ner och sov lillasyster

Jag och Denise har förflyttat oss till Cafe Nero. Vi har även köpt Sims 3 Det ska vi spela nu. Shit vad vi ska nörda! I morgon ska ajg ta med ungarna till Natural history Museum. Det blir nog en okej dag. På tisdag åker de ju iväg till en stuga innåt landet där de ska vara fram till lördag. Både jag och familjen kan knappt vänta till dess.
.
Resten av veckan ska jag njuta av ensamheten. Vet dock att jag kommer sakna familjen efter ett tag.
.
På tisdag blir det fotboll! Arsenal-Bolton. Emirates. Yiihaaaa!
.
Älskar förövrigt min nya sjkorta jag la beslag på igår. Skogshuggare here I come!

Sleepy

Hemma igen efter två dagar på annan plats. Eller ja jag har haft sleep over hemma hos Denise, haft tacokväll hos Tessie och sen shop til you drop på oxfordstreet. Nu är det cityakuten som står på agendan. Jadå!!! :D

I väntan på en lång kall vinter

Hösten har kommit till London. Mornarna är kalla och frostiga. Rök ur munnarna. Barnen har bytt till vinterjackan. Jag väntar fortfarande på min. Löven är gula, röda och vissa gröna och när solen lyser genom träden i parken kan man inte vara på ett vackrare ställe.
.
Dagen började med att Samuel var "sjuk" Luke frågade om jag kunde vara hemma med honom. (Åh fan tänkte jag) jag sa att det gick bra även om jag blev rätt sur. Inte på honom såklart men hade tänkt mig en sån fin dag med mys och cityakuten. Vi kom i alla fall överens om att vi skulle se hur det var när det var dags att gå till skolan. Det märktes ju inte att han var sjuk så mycket. Han kom i alla fall iväg till skolan och lärarna fick mitt nummer så de kunda ringa mig om det behövdes. Men som sagt han var nog inte så skjuk egentligen ;) hämtade alla ungarna som vanligt kvart över tre. Sen hade Tias ett vansinnesutbrott utan dess like. Men sen  blev det lungt igen. De älskade min mat. :D Vi kollade tv och åt frukt och sen var det läggdags. Nu sitter jag och väntar på Denise och Tessie vi ska till en Mojitobar. Trevligt, trevligt!
.
Dagens absolut bästa var när jag skulle säga hejdå till Tomas. Som vanligt sa jag ha en bra dag nu Tomas.
.
Ha en bra dag Hanna svarade han. Så fint. De pratar så sällan svenska så mycket :p
.
.
Det är så vackert här att man tappar andan!

Sunday? or simply part 3

Åh söndag var lätt helgens höjdpunkt. Jag var på Ikea. Jag, Emma och Mareike tog tunnelbanan dit. Åh vad det kändes som sverige när jag såg varuhuset. Åh det kändes som hemma där. Verkligen! De hade tillochmed svenska flaggor man kunde få och gå runt och vifta med.
.
Självklart blev det inte så mycket möbler eftersom vi skulle ta tuben men känslan av Ikea gjorde att jag trodde att jag var i sverige. Vi köpte mat i restuatangen. Dock inte köttbullar för min del. VAr inte sugen på det alls och min värdmamma hade sagt att de var äckliga. Men Mareike tog det och hon klagade inte så det var ju bra!
.
Mitt i allt ihop dök även Jessica upp. Bara random. Samma Ikea, samma dag, samma tid, samma plats. Vad är oddsen? Blev sjukt glad av att se henne såklart!
.
Sen gick vi mest och plockade småsaker. För mig blev det, överkast, kudde, filt, krokar, ljuslyktor och värmeöjus. Trivs bra i mitt rum nu och ser framemot att tända ljus nu när det börjar bli mörkt. Måste fortfarande ha en tändare dock. :p

Part two is for saturday

Lördag handlade egentligen bara om en sak. Hanna+Denise=Monopol
.
JAG VANN SÅ DET BARA STÄNKTE OM DET!!!!!
.
Lite såhär såg det ut. Jag var för upptagen med att vinna för att kunna fota. Eller så var min telefon död?

Part one belongs to friday

Ojojoj. Länge sen sist. Har ingen vettig anledning till att inte ha bloggat. Har inte haft någon lust helt enkelt :O sånt händer ju. Ska försöka skärpa mig lite nu! Lär ju ha en hel del att berätta om vad jag har gjort.
Vi börjar väl där det förra inlägget slutade.
Jag och Tessie åkte till Liverpool street station. Satt på en pub, drack TORR cider och öl och hade det trevligt med Jacop, Max och några fler. Det var en fin hejdåstund som dock tog slut alldeles för snabbt. Klockan blev halv tolv och det var dags att säga hejdå :( Vi roade oss med att tatuera varandra med min fina bläckpenna. Dock var det väl mest Jacop som blev det :p Dock syns lite kvar på min arm om man kollar noga!
Bussen var en timme försenad och när vi vinkat av dem, ställt till en scen och hunnit förfrysa oss missade även jag och Tessie sista tunnelbanan därifrån. Surt. Sen blev vi guidade helt fel. Gick i typ en halvtimme och letade efter en buss till Victoria. Det gick inte så bra. Typ en timme ch en halv timme senare hamnade vi istället vid piccadilly där vi åt på donken. Sen åkte vi hem. Somnade ganska snabbt!

fjortondeoktobertvåtusenelva

Ska snart gå och handla mat. Behövde köpa lite saker inför kvällens middag och så erbjöd jag mig att köpa det Luke behöver för helgen. Annars har jag tvättat idag. Börjar bli rätt van faktiskt. Bara att stoppa in i maskinen lixom :D
.
Kväll ska jag först åka till en random pub jag inte är helt säker på var den är. Där ska jag säga hejdå till Jacop och Max. Dumma människor som ska åka hem till Sverige :( efter det blir det utgång. Förmodligen i Camden på Koko. Ska inviga både partyklänning och klackskor då. Ska även ta med mig ballerina så jag inte behöver linka vägen hem från bussen ;) som förra gången.
.
Resten av helgen är annars oklar. Vet inte vad som sker. Hörde någon liten fågel viska om bio. En annan om bio den med. JAg får väl se. Just nu är egentligen det enda ajg vill att det ska bli november. I november kommer äntligen familjen. Idag längtar jag hem! Men det är mindre än en månad i alla fall så jag ska nog klara mig. Fick reda på att jag även är ledig under half term. Familjen ska iväg och jag får huset för mig själv. Det lockar lite det med. Men mest lockar tanken på att jag snart får se min familj igen.

You remember me when the west wind moves

De sista tio lediga minutrarna lägger jag på den här bloggen. Har spenderat dagen på westfield. Det kanske snyggaste shoppingcentret jag sett. Europas största. Dock inte mycket folk eftersom det var mitt på dagen. ME like. Åkte först till Chelsea och mötte Emil. Eller jag när jag åkt två hållplatser meddelar busschauffören att det kommer ta ca 25 min att ta sig genom trafikstockning vi befinner oss i. JAg besämde mig för att gå istället. Det tog exakt 20 minuter. Det kan ju vara bra att veta. Vi hamnade i alla fall på rätt buss tillslut och sedan vid shoppingcentret.
.
För mig blev det inget mer än en box med indisk mat. Hade helst shoppat kassarna fulla men pengarna landar ju på kontot på fredag så jag får hålla mig lite. :D Emil fick i alla fall sin jacka köpt så nu klarar han nog den hårda vintern här på ön. '
Så här kort är även mitt hår nu mera. Har inte vant mig än!

Amazing

Idag har dagen mest bestått av sängen. Det var det jag behövde! Känner mig lite trött och så. Men i morgon kanske det känns lite bättre. Vi får väl se vad som händer! Luke hade möta på kvällen så jag hade barnen själv lite längre en vanligt. Dock han Luke hem innan det var läggdags vilket var skönt. Alltid jobbigt och ha dem ensam då. I morgon ska jag det! Hade helst av allt åkt iväg till Sverigepuben och kollat fotboll. Men fan det sket ju sig. Får väl lyssna lite på radiosporten eller något!
.
Godnatt!

Söndagar

Vaknade så där lagom bakis idag. Alltså inte så bakis alls. Trött var jag dock och mina fötter var lite trött. Dygnade ju nästan igår då jag började klockan nio på buss in till stan för att ta tåg till Britghton. Sen var vi där vilket var underbart. På tåget hem bestämdes det att det var utgång som gällde och jag hann inte hem=valde att inte hinna hem emellan. Så det blev direkt till restuarang och sen ut och ta e drink innan vi efter några om och med hittade en klubb/bar. Det var väl inte det coolaste man sett men det dög för att dansa några timmar.
.
Mina fötter dog nästan den natten. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Men ja shit happens. Gör man 17 timmar i ett par skor man aldrig haft förut får man nog räkna med lite smärta. Haha. Men ja som sagt det går ju över. De är nästan normala idag.
.
Dagen har annars spenderats i Camden. Eller snarare eftermiddagen. På bussen hem pratade jag och Denise med en amerikanare som tyckte vi såg ut som 13. Denise sa thank you men vi båda menade ju fuck you. Asså tretton? verkligen?
.
Ska inleda veckan i lungt tempo och försöka vara hemma så mycket som möjligt. Behöver spara lite pengar känner jag :D

...och så åkte vi till Brighton

Ni får Brighton i bilder av mig
.
.
.
.
.
.
.
.

En undran vem som svek vem först

Om det var bisarrt att träffa dem i London? Ja!
Om det kändes konstigt att de var och hälsade på och vi bor här? Ja!
Om vi för en stund inte visste vad vi skulle göra? Ja!
Om det var helt fantastiskt att krama dem? Ja!
Om jag och Siri gick arm i arm? Ja!
Om det var roligt att "kunna" stan om de frågade? Ja!
Om jag och Karin ville höra allt om deras tågluff?
Om det var alldeles alldeles underbart att träffa dem igen? JA!

We live in a free world

Snart bär det av till Kings cross snart får jag träffa min små troll Siri och Lisa. Can't wait.! Ah!

Open up the dirty window

God förmiddag!
.
Har kommit in efter en löprunda med Denise. Vi har börjat vårat liv mot den verkliga formen! Haha. Är så otränad att det är hemskt. Men nu ska vi ändra på det. Vi har ju redan gått på lång powerwalk nästan varje morgon i några veckor nu så det känns som vi har vanan inne. Ska komma igång med lite styrketräning också.
.
Resten av dagen kommer spenderas med spännande dejt med tvättmaskinen. Ska tvätta två maskiner plus mina Bh:ar som jag måste handtvätta eftersom jag inte vet var man köper en tvättpåse. Men jag tycker det är rätt roligt att handtvätta. Iaf om jag inte måste göra det hela tiden!
.
På lördag bär det av till Brighton. Längtar, längtar, längtar! Fina tjejer från hemma kan ju aldrig bli fel? Hoppas vädret blir okej. Sist jag kollade såg det lovande ut men man vet aldrig med det här landet. När som helst slår det om.
.
Hörs senare. Be en tyst bön för mig att barnen inte ska vara så jobbiga i eftermiddag. Nu på morgonen har de varit odrägliga! Haha. Jag och Luke blev helt trötta på dem. Om de är på dåligt humör i eftermiddag blir det inte så roligt för någon av oss. De har lixom redan blivit av med massa saker på grund av att de varit olydiga. Luke trodde det berodde på att de var förkylda och att de alltid var extra tjuriga då. Särskillt på varandra. Sen sa han att Emma var likadan så det gäller att passa sig när hon är förkyld ;D haha.

How to save a life

Det går lite segt att blogga just nu. Helgerna spenderas i centrala London med vänner. Veckodagarna för det mesta här i Fullis eller runt i krokarna. Ibland känns det inte så värt att skriva om samma vardagliga saker bara. Och på helgerna är jag ofta ute så mycket att jag inte orkar när jag är hemma. Lite lat :D
Helgen har i alla fall varit helt underbar. Fint väder, fina vänner. Allt tipptopp. Har inte så mycket bilder att skryta med heller.
.
Nu börjar en ny vecka. Inget nytt än så länge. Jag och Denise ska fortsätta vårat sunda liv med att börja jogga på morgonen istället för power walk. Nu är det powerwalk ca 1 timme varje morgon. Det är faktiskt en riktigt trevlig start på dagen. Nu ska vi alltså ge oss på att börja jogga istället. Det blir nog bra det med. Men vi/jag har inte den bästa kondisen så vi får trappa upp det långsamt. Inget maraton i sikte än på några år! haha.
.
Solen  lyser även idag så det ser ut att bli en dag i solen men hä i London njuter vi så länge det varar. Det har inte regnat på länge och det är inte ofta det är så. Mina första veckor här regnade det ju varje dag.
.
.
Helgens mest besökte plats är i alla fall piccadilly circus. Har suttit i den trappan minst en gång per dag. Haha.

22 to green park

Gårdagen spenderades inne i centrala London där vi försökta gå ut och ha lite roligt. Det slutatde med att vi blev lurade av en inkastare, gick runt i china town. Åt kinamat mitt i natten.Flummade, Spårade ut. Hamnade i Soho. Ah men det var festligt. Nu laddar jag upp för att hänga lite i green park med sol och en kortlek kanske?

RSS 2.0