Kärlek är som en blomma, även den vackraste dör

.
Imorgon blire hanna-denise fika för första gången på alldeles för länge!

early morning singing song

God morgon :)
.

jag står på en flygplats och väntar på känslan

Sitter på nero i min ensamhet. Vet inte om jag njuter av det eller inte faktiskt. En halvan har det skönt. Den andra hatar ensamheten. Snart beger jag mig till marelybone och äter middag i alla fall. Blir nog en bra avslutning på vecka. I alla fall :) har köpt present till tomas också. På harrods. Hoppas han blir glad! Igår hämtade jag och tessie denise på flyget. Det var kul. Hoppas hon skämdes! På tuben hem skrattade vi tills jag tappade andan. Två gånger.

Nej

.
svaret på er fråga aftonbladet: INGET!!
.
Jättetrevligt av er men varför skulle man behöva ställa in något man inte köpt?
.
.
författarposen
.
hedda

All this talk of getting old its getting me down my love

Morgon i London. Hade en tuff morgon med Tias. Han ville inte lyssna på mig. Men ja iväg till skolan kom vi i alla fall.  De senaste dagarna har jag fått höra en del sött från barnen. Tänkte dela med mig av det.
'
Tias "Why aren't you a mommy. You act like a mummy"
.
Samuel "Well you have to guess woman"
'
Samuel "I want your mum (annalena) to be our next au pair when your going home"
'
Samuel " Why aren't you married yet?"
.
Igår var jag i south kensington med olivia. Det blev lite shopping och en fika på ett mysigt café nära hennes hus. Vi har verkligen skitkul ihop. Som vi aldrig slutade umgås under gymnasiet. Verkligen roligt att det kan bli så.
.
.
Nu ska jag snart träffa ännu en fulhamtjej. Linnea! :) blir skoj.
.
Over and out

Jag blundar och håller andan lite till

Nyss hemkommen från en långfika i Putney med Tessie! Mysigt var det att sitta på costa och bara ta det lungt. Nu ska jag chilla lite mer innan barnen ska hämtas. Ikväll åker jag med all sannolikehet till kyrkan och umgås med de trevliga människorna som brukar infinna sig där. Hoppas det blir kul.
.
På lördag kommer Denise tillbaka. Wihooo! :D ska bli så härligt att hon kommer och ställer allt till rätt igen. HALLA DENISE <3 har saknat ihjäl mig efter dig :p
Just nu vill jag ha vår!

Maybe I will Maybe I won't

Har tagit mitt vanliga bad på måndag kvällen och kollat lite på guldbaggegalan. Då kom jag på att jag hade som plan att göra en adventskalender av mina favoriter inom skådespelarbranchen. Well I did'nt do that. Lägger kanske in ett inlägg i morrn om det i alla fall. KAn bli kul :p
.
Eftersom två av mina kompisar ska gå och tatuera sig när som helst har jag blivit lite avis. Jag vill också. Haha. Har ju funderat till och från på det sedan jag kom hit. Det jag skulle tatuera skulle i så fall vara tre fjärilar på handleden. Fjärilar är fina och fria! Ah vill mer och mer. Det som säger stopp är att det ska sitta där tills jag dör! Men åh jag vill. (Mamma jag vet att du inte stödjer detta)
.
.
Vad tycker ni? (Ha i åtanke att jag målade detta halv ett på natten med en svart bäckpenna från typ 2003) Det kommer inte se så tattigt ut om det är på riktigt. Men man får en idé. Jag tycker den är jättefin.

In the ghetto

Åkte till Wimbeldon idag och träffade Jessica. Vi fick mötas å mitten. När tuben rullade in på stationen tänkte jag bara shit. Det såg stendött ut. Men det var helt okej ändå. Fanns en galleria och allt man behöver. Det blev en kaffe på starbucks och massa prat!
.
.
Det finns ju till och med ett buddistiskt tempel. Så sjukt värt. Dit ska vi lätt ta oss nästa gång. Till Buddhapadipa!

Weekend I love you

Börjar med fredagen då det bar av till roadhouse stället jag älskar. Kom dit fem minute röver nio och fick betala inträde. Bajs. Hade tuben inte stannat imellan varje station hade jag varit 10 pund rikare. Men ja shit happens. HAde underbart kul där inne. Bra live band och lagom mycket folk. Från början var vi ett gäng tjejer men det slutade med mig, Fredrika och Emma som dansade till typ ett då vi var trötta och gick för att köpa mat. MUMS! Har aldrig ätit något så gott i mitt liv!!!! Kinamat blev det.
LÖRDAG:
.
Igår åkte jag upp till green park för att träffa ett gäng med nya londonsvenskar. Ja sen visade det sig att gänget var en ny och fyra jag redan kände :) men ja det var trevligt. Vi gick till Costa och fikade. Sedan blev mitt godis begär stort och vi letade efter godisaffären i covent garden :D LITA INTE PÅ GOOGLE MAPS. Den visade så in i helvete fel :o men vi hittade den tillslut och shoppade loss godis för lite för många pund.
.
Sedan gick vi runt lite och hamnade på mcdonnalds i tre timmar där vi åt, flummade och spelade wordfeud. Värt :D
.
Lovisa och Linus (:
.
Johanna och JAcop :p
.
Nu ska jag möta Emma här i Fulham och fika :D

Asså det var tessie

tessie har varit på primark inte jag :p vet inte om hon ville skriva det i min blogg eller sin egen men det vår vi kanske aldrig veta hursom. Ska lägga upp bilder snart från helgen. Idag är jag så jävla trött att jag knappt kan stå upp. Ska se om jag ens pallar att ta mig någonstans :D
.
:D

HEEEEEEEJ MADDEEE

vart på primark och oxford street denna lördag. länge sen sen sist och de förstår jag varför. jag blir en människohatare. fick tillslut ungarna till sängs, fastän ava inte hade e bra kudde och ont i fingret..... sitter med hanna och ser på the last song och käkar. turist-söndag imorgon och tapas middag.

Somliga går med trasiga skor

.
Nu tar jag mina solglasögon och åker till green park! Bloggar lite mer ikväll om utgången igår. Den var fin den och jag är inte så bakis. Hurra!

Vi kan väl vänta tills i morgon

Ligger och myser i min säng efter en tidig dag i South kensington och Knigtsbridge. Redan klockan tio. Eller tjugo över tio mötte jag Olivia i South Kensington. Åh vad kul det var att se henne. För er som inte vet har jag och Olivia ett förflutet.
1. Vi bor grannar hemma
2. Vi har gått på samma skola och i samma klass
3. vi har gjort en mindre bra film tillsammans under en tråkig sommar
.
Anyway. Hon kom hit i förra veckan och nu sågs vi äntligen. Det blev en tur i South Kensington och sedan vandrade vi upp till Knightsbridge och Harrods där vi gick runt ch tänkte köpa det ena och det andra. Slutade med tomma händer dock men det gjorde inget. En fika hann vi med också innan jag tog bussen hem och knatade iväg mot Kensington igen.
.
Ikväll ser det ut att bli Roadhouse med Emma plus några andra. HAr inte full koll på vilka men det visar sig. Det blir nog roligt. Skaka lite rumpa. Dricka lite jägerbomb som jag har en hatkärlek till.
.
.
Harry Potter-avdelningen på Harrods var ju given.
.
.
Ja sen regnade det!

I've been locked inside your Heart-Shaped box for a week

Mötte upp Emma för vår vanliga lunch i Hammersmith. Börjar bli en vana nu och den gillar jag. Vi satt och diskuterade julspelet och våra framtida barns namn. Fiona? Inte? Haha. Sen var det dags att jobb och jag lagade mad medan Samuel charmade brallorna av Denise genom trolla för henne via skype. Mycket lyckat vill jag lova. Nu har jag skypat ytterligare en timma med denise och ska nu titta på lite cityakuten. :D Det blir nog fint det. Har snart sett färdigt på säsong 2. Just saying :p
.
.
.
.
Imorrn ser ut att bli en dag hemma om inget oväntat sker. Ska nog fila lite på min minnesbok med massa minnen från de senaste åren. Har framkallat massa bilder från studenten och London och ska klippa och klistra :D Älskar sånt där! På kvällen tar jag en drink med några härliga tjejer och sen är det, vips, helg igen.
Woooha.
.
PUSS

when you cry I whip away all of your tears

God morgon!
Det regnar ute. Precis som det ska göra i England. Luke sa det till mig i morse. "Finally you get som real London weather" Sen började ungarna tjata om hur otroligt det var att det regnade två dagar i rad. Yeah right,
Igår var jag i Chelsea och fikade med Alex och Emil. Förutom att Emil och jag inte var helt ense om vem som är värdig vinnare av Jerringpriset , samt diskuterade hästar,  hade vi väldigt trevligt. Och det är ganska kul att diskutera. Särskilt med en dalmas. På kvällen åt vi kebab och barnen älskade det. Har jag tur blir det tomas önskemat på sin födelsedag :) Inte helt fel för mig eftersom det var så himla lätt att göra.
.
Nu ska jag ligga och jäsa ett tag innan jag åker till tattiga hammersmith och umgås med gos-Emma. Då kan jag till och med tänka att Hammersmith är okej. Tjejen väger upp det dåliga. Plus att det finns primark. Men jag och Emma sa det  i Lördags. NÄSTA LÖN! NÄSTA LÖN! Alltså inte idag.
.
När jag ser mig själv på den bilden är jag int e helt nöjd men den får duga.
,

Om du var här

Kvällen har bestått av cityakuten, fyra kakor och skype med familjen. Saknar dem så det gör ont!!! <3
,

.
saknar <3

Halo

Började dagen med att försova mig. Inte bra inte bra. Men eftersom Luke inte dödade mig så tror jag nog det var lungt. Ska inte hända igen och det var första gången. Tog barnen till skolan och har nu en dag framför mig. Ska se om någon vill vara med mig. Just nu ser det inte ljust ut ;) men jag får härda. Annars får jag ta mig en promenad i det fina vädret. Det är rätt nice det med ju! :D

See ya

Run

Sådär ja nu är det ordning och reda i sverige. Marcus Hellner är årets mannliga idrottare. Great. Tittar på idrottsgalan och har det väldigt bra- Älskar indrottsgalan. Så fin och mysig! Tog ett bad efter jobbet. Gör det ofta på måndagskvällen. Det känns som en bra avslutning på början av veckan :D Hade en ganska enkel jobbdag ändå. Tias hade ett utbrott alla vulkanutrbott men det är jag van vid :D Det händer. Men ja sen hade vi mysigt resten av kvällen.
.
I morgon ska jag försöka hitta på nått på dagen. Får se vad som händer :D
.
.
Älskar den här bilden :p sammanfattar min livssituation rätt bra!

Light up as if you have choice

Hej. Har varit inne i en svacka under de två första veckorna av det nya året. Har inte varit på topp alls och inte haft någon lust att blogga. Därför har det inte blivit någon bloggning alls. Anyway. Ska försöka hitta tillbaka till det och se om det går.  Under de här dagarna har jag i alla fall gjort en hel del kul saker. Även om humöret inte varit på topp har jag haft vänner som gjort mig gladare. Tack för det ni fina :)
.
Jag har fikat en såndär tusen gånger och ätit väldigt många paninis.

Suttit på en parkbänk och lyssnat på musik och tyckt synd om mig själv

Sagt hejdå till en nära vän

Sagt hej till en annan vän som var saknad

Träffat massa nytt folk

Jobbat lite grann

Lagat pannkakor med köttfärsfyllning

Varit på portobello road market

Varit på Camden market

Frysit ihjäl på Camden market för att sedan återuppstå

Varit på söndagsmarknad i bricklane

Köpt två väskor och en plånbok på en och samma dag

Suttit barnvakt med två kompisar

Inte druckigt någon alkohol sedan i onsdags. (Good for being england)

Skypat i natten med Denise

Ätit mycket godis och många ägg :p

Satt upp en hårmunk i Linus hår

Varit på bio och sett en dålig film

Gråtit

Skrattat

Nästan svimmat i badet för att vattnet var så varmt



Nothing else matters

I'm alive. Lovar skärpning me bloggen också. Nu ska jag till Notting hill med några kompisar. Och en dansk! :D

RSS 2.0