Tired of being sorry

FÖRLÅT ELSA! In time så klart :p My mistake. Men den är lika bra för det. Skyller på att jag var så uppslukad av den att jag inte längre brydde mig om titeln.
.
Fast det är inte sant!

When you can live forever, who do you live for?

Usch idag mår jag inte alls bra. Halsen känns bajs och kroppen tung. Har slarvat lite med sömnen denna veckan och de tär nog en bidragande orsak. Annars vandarar viruset runt runt i huset som aldrig full. Alla här har det på g. Och självklart alla andra jag träffar som också jobbar med barn :)
.
Det hr i alla fall lätt varit värt de gångera jag kommit hem sent. I onsdags begav jag mig till svenska puben för att träffa Emil och Linus. Sen gick vi vidare till O'neills i soho och stannade där ett bra tag. Kom hem vid 2. Inte okej.
.
Igår tog jag en lugn dag hemma för att sedan på kvällen gå hem till Denise, baka kakor igen plus gå på bio. Hemma halv 1. Okej. När jag vaknade i morse var jag dock så trött så trött och halsen är inte som den ska. Ikväll ska jag därför vara hemma med en film och lite godis. Sova tidigt för i morgon är det helg. Och jag har styrt lite planer redan. Vi får se hur det blir med dem :)
.
Filmen vi såg var ONE TIME.. SÅ stört jävla bra. Var helt uppslukad av den. Se den på en biograf nära dig!
.
Ingen åldras över 25. Vid 25 börjar nedräkningen och man måste jobba i sin tid man vill leva.

Tänd ett ljus

Dagen har spenderats på westfield med Tessie, Denise och Anna. Det var grejer det. Det är så stort att jag inte hunnit med allt trots att jag varit där några gånger nu. Fick dock bara med mig en grej hem TILL MIG. Trots att syftet med turen dit var julklappar. Men ibland måste man ju få faila. Åt i alla fall godaste nudelboxen någonsin.
.
Sen vare bara tunnelbana hem. Hämta barnen, göra läxorna, sen skulle de pyssla. Sen skulle de inte det. Scooby-doo är viktigast i denna familj. Viktigare än läxor och pyssel och mat. Dom bli väldigt arga om skolreadinginte är färdigt i tid. Fast det är deras eget fel.
.
Nu sitter jag och väntar på matlevernas. Mellan fyra och fem var det ja :D Den har alltså 25 minuter på sig. På den tiden skulle jag ju kunna duka t.ex. men jag har en liten plan redan. Tjugo ska jag duka. TJUGO I blire.
.
PUSS

Winter wonderland

God kväll. Dagen har spenderats på två julmarknader. En dålig och en bra. Först åkte jag till Earls court och träffade Emma och Fanny. Vi åkte lite impulsivt till julmarknaden i svenska kyrkan i hopp om att hitta något trevligt att köpa. det var bara mycket folk och allmänt tråkigt. Fanns visserligen lite svenska saker men långt ifrån vad jag hade förväntat mig. Så kan det gå! Fick inte med mig något annat än en lussebulle som Denise eller Tessie ska få.
.
Sen åkte jag till hyde park och träffade Emil Där gick vi runt i winterland. Där var det väldigt mysigt och fint. Älskade det. Sedan blev det middag på stage door i victoria. Trevlig pub, trevligt sällskap, god mat. Nu inväntar jag bara morgondagen. Jobb igen. Men det är helt okej att jobba. Inte så farligt alls :)
.
Kameran fick följa med idag :)
.

Cause I'm having a good time

Har haft en lugn men fin dag. Började med frulle vid halv tolv. sen åkte jag och Emma upp till stan en timma senare för att sitta i green park med en varm choklad var. Det var gött det. Så varmt att man inte behövde jacka ens. Det gillas. Vi satt där en stund och sedan begav vi oss mot hyde park och mötte Tessie, Denise och Anna. Planen blev då att vi skulle till covent garden. Jag och Denise var lite tjuriga och vägrade ta bussen. Så vi delade upp oss. Anna och Tessie tog buss. JAg och Denise tub och Emma stackarn promenerade bort till marlylebone. :p
.
Det var dödsmycket folk i tunnelbanan och när vi väl kommit ner fick Denise ett sms och var tvungen att åka hem. Jag fick alltså stå ensam där som en packad sill. Men det gjorde ingenting. Vi andra gick till starbucks och snackade lite istället innan vi tog bussen hemmåt.
.
Nu väntar mycket vila innan jag och Emma ska till en bar här i Fulham. Går hem vid halv elva dock. Är inte aldeles pigg så det behövs. I morgon är det ju julmarknad på schemat. Ska bli kul med något svenskt.

We are the champions my friend

Underbara fredag! Den här dagen har varit perfekt. Mysig fika i älskade Putney. Snälla barn som vill att man ritar diamanter till dem. Lite tv på det. Och nu för att fullända dagen ska jag till Denise, baka lite kakor till henne och Tessie och kolla en film. Älskar livet här.
.
puss!
.

true to my word. At least I tried

Dagen ahr bestått av två saker. Känslan av att vilja sova och huvudvärk. Men gårdagen på webely var toppen även om matchen var tråkig och sverige förlorade. Jag hade i alla fall en bra kväll. Det är ju det som räknas.
Nu ska jag iväg till Victoria och Josefins pub. Eller där hon jobbar i alla fall. Det blir inte sent dock. I morse var jag redo att dö när klockan ringde. Inte i morgon. Hemma till midnatt. Jag lovar!
:D

Lovar

Jag lovar ett långt inlägg i morgon. NU ska barnen hämtas. Sen ikväll blir det heja Sverige på Wembley! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :D Taggad tjej.

Fall

Har inte bloggat särskillt bra de senaste dagarna. Helgen var underbar tillsammans med familjen. Kunde inte inte haft det bättre. Och om mindre än en månad kommer de andra och hälsar på. Det är lite att se framemot såhär i höstmörkret.
Igår hade jag barnen ensam hela dagen. Eller ja de var ju i skolan men Luke var inte hemma varken på morgonen elller kvällen. Det gick rätt bra ändå. Förutom att maten kom precis klockan fem och jag hade lite jobbigt att både serva tre barn och packa upp 7 kassar mat. JA sen skulle en reperatör fixa värmepumpen. Men han kunde inte för att hyllorna var i vägen. BAra att lyfta av lixom. Haha. Han var rätt sne.
Nu ska jag snart iväg på lunch. Bara jag får tillåtelse att gå till bussen :) Sedan i eftermiddag ska vi till tandläkaren allihop. Yiipie.
:p
¨

Hard work work

Hej hej.
,
Har nyss duschat coh ätit lucnh efter en promenad med Emil. Skulle ha mött honom halvvägs. Hehe han gick väl 3/4 av vägen. Hehe. Men så kan det gå. Emma är ledig idag men jag ska hämta barnen som vanligt. Hon är ute på stan i ärenden. Hon skulle i alla fall vara hemma och fixa middag så vi får väl se när hon dyker upp :p tror även hennes syter och systerdotter kommer på besök. Det blir roligt.
,
I morgon kommer äntligen äntligen äntligen mamma, Jonis och cornelia. Och på lördag kommer ju även Johan. Det ska bli så kul att ha dem här!
,
:D

Mongoinlägg

Hejhej!
.
Gör som Denise och skriver ihop ett inlägg om några sm gör mitt liv här så mycket bättre.
.
Ja utan dem hade jag nog inte haft det så jäkla roligt alltså ;)
.
.
De är coola, snygga och snälla och lite mongo. Och de gör mitt liv så mycket bättre!

RSS 2.0