Things we knew were true

sorry för dippen tidigare idag. Men då kändes det som om jag var redo att åka hem. Eftermiddagen blev mycket bättre. Vi hade picknick i parken och läste lite böcker. De lekte på egen hand länge utan att börja bråka så det var skönt. Det enda problemet var att Tias blev lite tjurig och tappade humöret och gjorde saker han inte fick. Men det löste sig.

Här är lite bilder från dagen.



South park som vi alltid går till



Det finns alltid flygplan att kolla på om man tycker sånt är skoj



Pojkarna leker en lek jag inte förstår mig på. Tomas bestämmer lekens regler.




Lite picknick är roligt



I brist på annat lekte jag konstnär. Det bittra i mig satt kvar lite. Suddade ut det innan barnen kom för att undvika frågor :)

<3

but nobody's home

Idag är en riktigt dålig dag känslomåssigt. Barnen är inte så jobbiga men ändå önskar jag att jag var hemma. Jag vill vakna och höra ljudet av fifa. Jag vill äta frukost på altanen. Jag vill kunna äta middag när jag vill. Jag vill fika på Java. Men det går inte...   Återkommer i kväll med bättre humör.   Saknar er! <3

Make a list

Dagen har varit ganska bra. Barnen har varit rätt snälla och vädret har varit okej också. Det var bara Samuel som fick ett utbrott för han inte fick spela wii. Men Luke var också hemma så det gick bra. Men oj killen blev ARG.

Några saker jag lärt mig om huset och familjen.

Jag kan höra skillnad på barnens gråt. Vem som gråter och om de vill ha uppmärksamhet eller om de behöver det.

Jag vet att Samuel tycker att ärtor och banan är "disgusting"

Jag vet vems skor, jacka, hjälm, tandborste och handuk som är vems. (Samma modell olika färg på allt. Tias har alltså inte alltid blått osv)

Jag vet att Tomas vill ha sina kanter bortskurna på mackan

Jag diskar den lilla skärbrädan typ fem gånger per dag

Fruktkniven transporteras bara mellan min hand och disken. Den har aldrig riktigt varit på sin plats i knivstället

Jag vet att deras favorit på tv börjar tio i fem och slutar fem.

Tomas favoritpjäs i schack är kungen

Tomas har så kallade ants in his pants - alltid

Majs är tomas favoritgrönsak tillsammans med gröna ärtor

Ingen av barnen gillar svamp

Tomas tror att man är vegetarian måste man äta svamp

Tomas gosedjur heter "mooe" och har aldrig tvättats

Tomas favoritbok är "Här kommer tåget"

Deras favoritord är "why"

Min favoritmening är "jag vet inte"

Man vet att Tias varit på toa om det inte är spolat

De bråkar alltid om DS:t fast jag säger varannan bana så glömmer de det tills nästa dag

Samuels andra favorit ord är "wicked"

Man måste räkna med att spela schack minst två gånger på dag

Man kan lura dem till parken bara de får glass

Tias äter sin glass jättesnabbt och snyltar sen av sina bröder

Tias snor Tomas cykel så fort han får chansen

Tomas blir väldigt upprörd när Tias tar hans cykel

Deras vanligaste ord på svenska är "jajamensan" eller "nejnejmensan"

Samuel vill väldigt gärna ha en kamera och en mobil

Tias och Samuel må vara tvillingar och lika stora men Tias är hundra gånger starkare, hundra gånger tyngre och lite, lite vildare

Luke är äldsta barnet

Emma är yngsta barnet

Emma dricker te

Luke dricker kaffe

Ville att listan skulle vara längre men kommer inte på mer :p

Hejsvejs

Ville att det skulle bli en längre lista men det här är det jag kommer på

And nothing else matters

Dagen har vaarit fin. Tog en lång sovmorgon. Åt en underbar frukost oc tog en lång promenad ut mot Putney och längs themsen. Det var fint det. I morgon börjar en ny jobbvecka. Det blir nog rätt bra i alla fall. Hoppas det! Nästa vecka på onsdag börjar de skolan så då blir det mer vardag för båda mig och resten av familjen.

Ikväll ska jag skypa med mamma samt nog titta på en film. Hm undrar vilken. Är sugen på något sorgligt, vackert. Filmen ska helst utspela sig efter 70-talet :) haha



Vår ryska roulette med bertie Botts bönor.

Detta behöver du!

Ett paket Bertie Botts Bönor i alla smaker

Varsin godis ni tycker om mycket som räcker länge   (Klubba är att rekomendera)

En papperskorg

Regler

1.Varje spelare tar en av bönorna utan att kolla.

2. Det är tillåtet att kolla upp smaken på baksidan innan man äter

3. Båda spelarna äter bönorna samtidigt

4. Det är helt okej att spotta ut den vädligt snabbt. Bara man smakar.

5. Det är tilllåtet för varje spelare att ha ett frikort. Dvs en smak man slipper smaka på.
(Det föll sig naturligt för båda att välja bort kräksmak)

6. Ingen vinner

Sådana är reglerna sen kan man ha ganska roligt i ungefär en kvart. Beredd dig på kvälvningar av smakerna "ruttet ägg" och "öronvax"

Gillar man korv är smaken korv att rekomendera. Mycket övertygande


Image


Här har vi bilderna som jävlats väldigt mycket med mig så mer blir det inte nu :D





.

förlåt jag har inte glömt bilderna men det går inte att ladda upp :( försöker senare igen. Nu ska jag ta en promenad.

Promise I will learn from my misstakes

Vi kär en repris av torsdagen. Är för trött för att lägga upp bilder men dagen har varit väldigt bra. Notting hill carneval var väl lite tråkigt jämfört med mina förväntningar men minnen från studentet dök upp och det är ju inte helt fel.

Jag och Karin stannade bara där en stund. Sen åkte vi till stan och shoppade lite Primark och åt frozen yoghurt. Sen hade vi russian roulette med Bertie Botts bönor i alla smaker. Haha det var verkligen vidrigt. Usch. Mådde illa i flera timmar. Sedan åkte jag hem och åt middag. NU har Luke och barnen kommit hit och det var faktiskt kul att se dem igen. :D

Lovar bilder innan frukost!

Det spelar inte längre någon roll

Idag har jag mest bara chillat här hemma. Suttit vid datorn facebookat. Chattat med några vänner och så. Det var väldigt skumt väder måste jag säga. En sekunden sken solen och sen började det regna igen. Eller det började ösa ner. Jag hann i alla fall med en liten tur till Fulham Broadway där jag fyllde på mitt simkort samt köpte ett paraply som jag ska bära med mig var jag än går. Det lär behövas I think! Tog lite bilder med mobilen jag tänkte visa för er. Så ni kan se lite av Fulham.

När jag kom fram till Fulham Brodway var det massa poliser överallt och jag trodde först att det varit bråk och sånt med tanke på alla kravaller som varit. Men även vissa vägar var avstängda och sen förstod jag att det var fotbollsmatch på gång. Chelsea skulle ju spela. Det var stånd som sålde tröjor och sånt överallt. Jag tänkta att jag tar en tur och kollar lite. Typ hundra meter från fulham broadway låg stamford bridge. Det var lite coolt. Visste ju att den låg här i Fulham men trodde den var lite mer off. Men icke sa nicke. Där var den. Så nu vet jag var jag ska gå och kolla fotboll. Chelsea vann matchen om någon ville veta. 3-1. Yay det är mitt lag det!

Sen kom Emma hem och vi åt mat och pratade om lite allt möjligt. Lärde känna varandra lite. Vi åt jordgubbar och kollade på x-factor och hade hur roligt som helst! I morgon blir det Notting Hill carneval med Karin. Kul!

Nu blir det bilder



Det finns många stra parker i Fulham vilket är kul. Dit kan man ju alltid gå med barnen eller med någon kompis och bara hänga. London och parker hör lixom ihop.



Fulham Broadway alltså. Inte mycket att skryta med men ganska gulligt. Det finns bio och några restuanranger,



Precis som det gör i alla andra städer finns det gator öven i Fulham. I början kanske man går fel men sen lär man sig hitta. Jag gick inte fel idag utan rätt, rätt, rätt. Två gånger!



Här är den alltså. Stamford bridge. Rätt coolt om man tänker efter.



Vädret var strålande under den tid jag var ute. När jag kom hem igen började det regna. Haha.



God natt!

Good morgning starshine

Hej!

Vaknade vid tio idag och sitter fortfarnade i pyjamas. De visar friidrott på tv. Visserligen pratar de bara om de brittiska atleterna men de tär ändå mysigt att ha i bakgrunden. Idag ska jag inte göra så mycket förutom att gå lite på stan här i Fulham. Men det är inte helf fel det heller.


SO I JUST PUT MY ARMS AROUND YOU

Dagen har varit fin så fin. Regnet öste visserligen ner men åh vad fint ändå. Fick en lång sovmorgon och tog det lungt fram tills jag åkte in till London för att träffa Nina. Nina är en tysk au pair som bor i norra London. Vi träffades vid piccadilly circus. Vi gick till starbucks och  köpte lite fika och satt sedan där i tre timmar. Och åh vi klickade verkligen. Det var så himla skönt att vi kunde sitta och prata om allt möjligt. Det blev mycket au pair prat förstås men det var bara skönt att allt flöt på och inget blev stelt. Sedan var hon tvungen att åka hem så jag köpte KFC som jag åt med god aptit. Sedan satte jag mig på bussen hem och lyssnade på musik. Det var fint det.

Nu ska jag inte göra så mycket mer idag. I morgon blir det lite promenad, lite mys, lite av varje. Hoppas det inte regnar så mycket.

På söndag är det notting hill carneval och det ska jag och karin gå på. Det blir frozen yoghurt igen. Fan vad gott!



See ya!


Yesterday

Igår tillbringade jag alltså dagen i London. Det hela började med att vi träffades vid oxford circus. Båda var lite sena. Sen tog vi tunnelbanan ut till Nottinghill. Vackra Nottinghill. Jag blev kär direkt. Synd att jag glömde fota gatorna där för det var väldigt fint. Vi åt lunch på ett cafe och åt sedan frozen yoghurt. Mums! Sedan gick vi runt lite och åkte in mot stan igen. Henrietta ville till Arsenalbutiken och tåg tunnelbanan dit. Eftersom hon inte hade någon mobil gick jag och Karin till Hyde park corner och väntade. Det var skönt att bara ta av sig skorna och chilla i gräset en stund. När Henry sedan kom tillbaka satt vi där en stund till. Sedan blev det dags för att äta middag också och vi tog bussen till Marble Arch och gick upp längs Oxford street. Vi hamnade på spagetti House. Det var mycket trevligt och det pratades mycket om hästar och allt möjligt annat. Allt som allt var det lätt den bästa dagen hitills i London.





Självklart hade jag med ett stor paraply





Naminam





Köpte godis och en flap jack med blåbär



Lyssna på musim är ju roligt. Vi sjöng lite disney också


Då kan jag bubbla

Har nyligen kommit hem från en heldag i London. Jag är väldigt trött dock efter att ha varit uppe en halv åtta så jag lägger upp bilder i morgon när jag vaknat. Dagen var fin dock. Tycker om att träffa människor jag känner för då kan jag på riktigt kan slappna av. Jag längtar tills Emma kommer hit också. Det är sju arbetsdagar dit.

God natt


En lista

Godmorgon. Har just vinkade av Luke och barnen för de ska åka till Lukes föräldrar i Jersey. Du blir huset tomt fram till söndag. Ja Emma är ju hemma men hon är ganska lugn och sansad. Idag bär det av till city och till Karin och Henry. Det blir roligt. Ska ockå till banken.

Lovade er en liten lista och här är den.

Saker jag kommit fram till den korta tiden jag bott här.

Paj och pommes frites är en maträtt - jag äter paj med paj lixom

Dagisfröknar är de verkliga hjältarna

Jag vill inte bli dagisfröken...

...Eller lärare för annat än gymnasieelever om jag ska bli lärare

Barnprogram kan vara riktigt dåliga

De visar samma barnprogram, samma tid, varje dag.

Att skölja ur halväten mjölk med halvätna flingor för att sedan ta upp flingorna och lägga dem i soporna är väldigt äckligt.

Det är väldigt opraktiskt med en varmvattenkran och en kallvattenkran i handfatet

Man måste räkna med att det när som helst kan börja regna. Anytime anywhere

Ja det var allt.

Nu väntar frukosten!


Maybe You were right

Igår glömde jag visst bort att blogga fast jag lovat. Hade lite annat för mig. Hade bestämt att kvällen skulle vara tillängnad mig själv och skulle innehålla bara saker jag ville. Och det var inte att blogg. Men idag ska jag ju göra det.  Ska också lägga upp lite bilder som jag tog innan mobilen tog på väg till parken. Orutinerat att gå till parken utan mobil/klocka. Iofs får man ibland tvinga kvar dem en extra kvart så man behöver inte vara rädd att komma hem försent.

Anyway. Både idag och igår var mycket bättre än i måndags. Tisdagen var okej. Onsdag bra. Det går frammåt. I tisdags var de väldigt trotsiga också men dagen gick ändå snabbt och jag fick lag köttfärssås vilket jag tycker om att göra. Pappan sa dessutom att trotsen var bra på ett sätt för det tydde på att de var säkra med mig.

Men jaja till dagen nu.

Jag gick up vid halv åtta och gick på toa ch klädde på mig. Sen gick jag ner och började dagen. Satt lite i soffan en stund och sen var det dags att fixa frukost till barnen. Tomas är alltid lätt att fixa till för när han bestämmer sig för vad han vill ha så gör man det och han är nöjd. Vanligen är Tias och Samuel också nöjda med sin frukost. Bara det att idag skulle Samuel ha bran flakes med frukt och nötter fast utan nötter och frukt. Så jag skulle alltså stå och plocka bort dem. Hehe. Sen kom de på halvägs genom de uppluckrade flingorna att de ville ha gröt istället. Egentligen kunde jag ha sagt nej men jag vet att dagen blir roligare med gröt i magen så jag fixade det :D

Det regnade på förmiddagen så vi ägnade oss åt schack i vanlig ordning, sen lekte barnen för sig själva en stund och jag lekte med min mobil lite grann. Efter lunchen gick vi ut till parken, köpte glass på vägen och sen lekte v en stund och jag läste en bok för tomas.

Sedan gick vi hem och jag gav dem lite frukt och de fick kolla på tv. Sedan var det plötsligt dags för middag och sen hjälpte jag luke dem att prova skoluniformen och hjälpa dem i säng. Och ja sen slutade jag.

Nu sitter ag här vi datorn och planerar att göra det ett tag. Är ledig i morgon. Ska också skriva en liten lista som kommer publiceras på bloggen snart. Hoppas ni gillar den!


Puss!



Tomas, Samuel, Tias springer för livet mot glassen ;) Vi är stammisar på den kiosken



här är den på bild. Längre bort finns en halalbutik och en ungersk eller polsk butik. kommer inte ihåg :D



Osminkad men hey jag har i alla fall fixat håret ;)



Jag har nått som inte alla har. Jag har marabou! Hahaha :p Mmm

monstersinc

äVi sitter och kollar på monsters inc. TacK fÖr att det finns filmer. Nu är de lugna i alla fall fÖr en stund. Hoppas dagen blir okej :) vi ska ge oss ut i regnet sen efter lunch!  HÖrs sen!

ALL I NEED IS YOU

Säger bara att den här dagen varit crappy. Orkar inte kommentera det just nu. Kanske i morgon. Kanske inte. Kanske skriver jag ett utkast som aldrig publiceras. I morgon ska jag ta nya tag.

Tur att jag har de bästa människorna att prata med <3




I take you down the only road I been down

Hej!

Sitter, som  vanligt i mitt lilla kryp in. Idag har jag varit med familjen hela dagen. Hade inget bättre för mig och dessutom vill jag ta chansen att lära känna barnen mer. Jag vill att vi ska känna varandra så mycket som möjligt nu i början och nu i tio arbetsdagar ska jag ha dem hela dagen. Det blir ganska intensivt men ändå rätt kul. Hoppas att  jag kan få dem att gå ut i alla fall två gånger. en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Aja idag var rolig. Vi gick till parken och lekte lite olika lekar. Bland annat cafe. Barns fantasi is to die for. Underbart vad de kan komma på. Vi åt lunch och sedan skulle det bakas chokladtårta som jag hjälpte till med. Barnen var också med och det såg ut som en orkan hade gått genom köket när vi var klara. Dessutom fällde Samuel den sötaste kommentaren ever. Vi hökk på med glasyren och det spilldes på bänken. Jag slickade upp det med fingret. Samuel kollar på mig och säger.

Did you slick it? What's up with you? (han pratar svengelska (; )

Haha jag och emma började skratta för han hade precis hjälpt till att slicka den andra skålen. Hahha.

Sen spelade vi wii vilket är en annan femma. Tre ungar som skriker instruktioner om hur jag ska göra fast inte samtidigt och inte samma sak. Dessutom blir de sura om man gör fel fast man följt deras instruktioner. Ja ja men de är ju barn så det är väl inte så konstigt. Det blev en del bråk också men helt okej. De blir mest väldigt exalterade och hoppa framför tv:n.

Ja det var min dag det. I morgon väntar nya äventyr. Längtar efter choklad och smågodis. På torsdag bär det av till London igen. Yiiha

Puss

Piccadilly circus ligger inte i Stockholm

Jag har precis kommit hem från en fin eftermiddag/kväll i centrala London. När jag gick upp i morse lyste solen så fint och jag var glad. Jag tog en fin promenad i solskenet och dushade och gjorde mig i ordning för att åka till stan. Jag han inte äta lunch så min imorviserade lunch bestod av en clementine och ett äpple.Jag var hungrig redan nä äpplet var slut. Hursomhelst. När jag kommit ca 100 meter från hemma öppnade sig himlen.I mitt huvud tänkte jag att det är en skur. (Egentligen vet jag att det aldrig kommer en regnskur i London) JAg gick i alla fall till Parsons Green och köper ett oystercard vilket är typ ett buss- och tunnelbanerabattkort som gör att man inte blir ruinerad av att åka buss. Det gick till slut och sen gick jag mot busshållplatsen. Det vräkte fortfarande ner.  Jag hade tur för bussen kom på dirketen och jag hoppade på. Vi åkte igenom Chelsea och det var intressant. Tror inte jag såg tesco ens :D

När det sedan var dags att hoppa av vid piccadilly circus regnade det ännu mer. Jag hoppade av och försökte hitta någon vettig stans att vänta på Karin. Typ var som helst med tak. Jag hamnade först på ett fullt starbucks och sen under något tak utomhus där massa andra också stod och väntade. Mest turister tror jag. Karin ringde och sa att hon var å oxford street. Jag bad henne komma men hon hittade inte. Dessutom var det ju rätt långt mellan oxfordstreet och piccadilly. Särskillt i spöregn. Jag började gå bland alla människor och hittade efter några om och men Zara och där stod Karin med ett paraply i högsta hugg. Kuljul karin. Den jäkeln :D jag var dygnsur och karin var torr. Vi gick runt lite och kollade några affärer men eftersom båda var hungriga gick vi till starbucks och fikade. När vi tittade ut genom fönstret nästa gång sken solen. YAY.





Det var sol hela resten av dagen och vi gick runt lite mer. Köpte Jelly beans, strumpor och ett halsband. Sen hamnade vi på Slug en lettuce vid regent street. En favoritrestuarang. Vi hade det  mycket trevligt och sedan tog jag bussen igen mot fulham. Nu visas die hard på tv men jag ska äta ett äpple och kolla på något annat. Typ love story, nowhere boy , eller burn after reading. Vi får se vad jag hittar på.













Allt som allt får dagen 4 av fem ägg. Regnet som blötte ner mig drar ner. Men sällskapet var fint.

God natt!

Good morning

Det är min första lediga dag idag. Lördag. Jag cravar efter godis och kakor. Solen lyser faktiskt lite smått :D kul med sol. Familjen har gått till någon park eller nått och jag är ensam hemma. Det är faktiskt ganska skönt eftersom jag då är fri att göra mer som jag vill. Eller jag får typ göra vad jag vill nu också men ni fattar! Ska ge mig ut på en promenad nu och sen ska jag ge mig ut till stan vid tre. Ska träffa Karin på piccadelly circus. Yay! Längtar.



ska äta en clementine också ifall ni ville veta :D


Bergochdalbana

Hej där!

Sitter och kollar på halv åtta hos mig brittian style. Come dine with me. Det är roligt. Men de har inte riktigt samma klass som i sverige. De som lagar maten alltså. Igår var de i någons halalbutik. Uncles ni vet vad jag menar.

Idag har vi varit i parken. Det var rätt kul men Tias tog Tomas cykel och cyklade iväg på den och blev lite sur på mig för att jag inte lät honom använda den. Sen ramlade han på asfalten och slog sig. Men det gick över ganska snabbt :p sen var vi i parken och läste och så. Sen gick vi hem och åt lunch. De fick vita bönor i tomatsås med toast och gurka. Yum! Jag åt rester från en annan dag. Lite godare faktiskt. Sen tittade vi på film och tv och pärlade. Tills det spårade ur och de välte sönder varandras pärlplattor. Och slogs lite mer. Sen blev det riktigt Kaoz när vi skule göra mat. Haha. Men jag klarade det ganska fint tror jag! Det blev pastagaratäng och Tomas och Samuel åt upp allt men Tias gillade inte cream and pasta. Haha. De är verkligen roliga.

Idag sa Tomas dessutom om jag inte hörde fel. "Rules are made to be broken" haha jag låtsades att inte höra. Ärligt talat är de väldigt söta men har ifrågasatt mig lite också. De har också frågat hur länge jag ska stanna. Undrar varför? Hoppas det inte är för att de vill bli av med mig. Hoppas inte! Hehe inte kul att bli dissad. Samuel och Tias gillar mig nog i alla fall för de satt och gosade med mig i soffan och så. Tomas är lite blygare och mer reserverad men vi har spelat schack tillsammans några gånger.

Jag förlorar varje gång men han har lixom lite egna regler. Till exempel kan en drottning fytta fyra steg diagonalt, tre åt höger och två rakt fram, ta en häst och sedan infinna sig på den plats där hon står när man startar. Ja. Ja förlorar på min vilja att spela riktigt schack. Men är han nöjd så är ju det bra!

I morgon är det lördag och då ska jag in till the real shit. Klockan tre ish ska jag träffa Karin vid piccadelly circus och vi ska gå på stan och äta middag någon stans. Åh längtar!

Här kommer bilder på ungarna bakifrån eftersom jag inte frågat om jag får lägga upp dem. Och i fall någon undrar om tvillingarna är lika så är svaret nej. Man ser skillnad på dem på en kilometers håll :D Vilket kanske är tur för mig för jag behöver inte gör bort mig :)














ON A BOULEVARD OF BROKEN DREAMS

Hej hopp! Min första riktiga dag i London är snart slut. Jag har lever fortfarande och allt är faktiskt riktigt bra. :D har hunnit med en promenad i området utan att gå vilse samt gått vilse när jag försökte följa en karta. Men nu är jag hemma och har även en mobil med engelskt telefonnummer. Har även umgåtts lite mer med barnen. Kanske föresten ska presentera familjen för er. Även om jag inte har bilder och inte vet om familjen vill att jag ska lägga upp bilder på dem. Men kort och gått är familjen.

Mamma: Emma

Pappa: Luke

Tomas som är sju år

och Mattias (Tias) och Samuel som är fem år gamla

Alla tre barn är otroligt söta men Tomas är lite blyg och reserverad nu i början. Mattias är jättebusig och har redan börjat busa med mig vilket är jätteroligt. I morgon är det min första jobbdag och då ska jag alltså vara med dem hela dagen. Vi ska gå till parken och äta glass och springa av oss och så ska vi hitta på massa kul. Ser framemot det!

Ska lägga upp lite bilder nu också :D



Huset! Det är det längst till vänster. Där man ckså kan se två blåa
skjortor i fönstret



På powerwalk i det typiska england



Glömde min tandborste och tandkräm hemma så det första jag gjorde idag var
att köpa tansborsta plus tandkräm plus borsta två gånger fem minuter

Nu ska här kollas celebrity bigbrother. Only for you Uncle!

<3

Sometimes the feeling is right

Godmorgon!

Har just rotat igenom en främmande kyl i jakt på frukost. Det tog ett tag att hitta bröd men så fick jag en snilleblixt och kollade i frysen. Bingo. Nu har jag ätit rostat bröd. Fullkorn till och med vilket jag och min mage är ytterst tacksamma för. I går visade Emma mig var jag kan hitta ett köpcentrum här i Fulham. Hon visade på kartan så nu kommer jag aldrig hitta dit. Jag kan inte läsa kartor. Jag kan komma ihåg höger vänster rakt ram höger i andra korsningen vid traktorn. Men jag kan inte läsa kartor. I'm screwed. Jag ska i alla fall fixa ett oystercard och ett nytt  simkort så jag kan ringa och smsa billigt här i england. Sen ska jag även öppna ett bankkonto så jag kan få min lön någonstans.




OBSOBS Jag gick inte upp nyss. Alltså om ni kollar tiden så tror ni jag sov hur länge som helst. Men inlägget postades inte och jag fick posta i efterhand. Shit happens!

Puss

THE CLEVER GIRL SINGS HER SONG

Så nu sitter jag här i London och allt känns konstigt. Jag har ett rum på översta våningen. Ingen annan bor här så det är för mig själv vilket är skönt. Rummet är litet och mysigt med en stor säng :D Resan gick i alla fall bra även om jag tyckte det var sjukt jobbigt att sitta där ensam på planet. Jag var till och med ensam på min rad. Haha. Jag försökte i alla fall hålla känslorna i styr. Ville inte sitta och gråta och få flygvärdinnorna på mig. Sen fann jag mig ensam på en av Europas största flygplatser Heathrow. Jippie. Kuljul. Men det gick bra. Jag sprang nästan för jag var så uppe i varv. Jag tog mina två väskor utan krångel och gick mot taxin. Jag hade bestämt att ta taxi med anledning av mycket bagage. Jag fick en taxi och en taxichaufför. Det var roligt att åka taxi men man känner sig som en brottsling nästan. För det är mer som en bur än en bil. Busschafföreren visste inte att man har stötdämpare på bilen ifall man stöter på ett gupp. Han använde det för att hoppa över farthindrena. Hade jag inte varit fastspänad hade jag hoppat och kastats runt runt.

Huset är ett typsikt engelskt hus. Tre våningar, en konstig ytterdörr och så helteckningsmattor. Men pappan var jättetrevlig men barnen var blyga. Jag fick pasta och tomatsås som var gott. Sen var det dags att packa upp. Då ville jag bara dö. Ringa till mamma och be henne boka en biljett hem omedelbums. Men ja sen tog jag mig samman och bondade lite med barnen. Vi har läst "Här kommer brandbilen" och "här kommer bussen" den senare kan ha varit det tråkigaste jag läst. Men de gillade den! Sen kom mamman hem och jag fick lika mycket information på tio minuter som en normal människa tar in å två veckor. Men jag känner mig som hemma i alla fall. Det är ju knas att jag är i London men annars är det fint! Skriver mer i morrn.

Ni får leva med att texten är understryken. Vet inte vad jag gjorde och kan inte få bort det.

Cheers!

OCH DU OCH JAG HÅLLER ANDAN OCH HÅLLER HÄNDER I SPRÅNGET

Vi ses i London!

Imorgon bär det av!


A new life demands a blog


RSS 2.0